Hiporehabilitace Jupiter, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Podpořte provoz hiporehabilitace

Zajišťujeme komlexní diferencované programy a služby pro děti mládež ,dospělé i seniory se speciálními potřebami. Věnueme se všem třem odnožím hiporehabilitace - Hipoterapii ve fyzioterapii a ergoterapii, Hiporehabilitaci v pedagogické a sociální praxi a Hipoterapii v psychiatrii a psychologii.Nabízíme pobytovou i ambulantní formu hiporehabilitace. Pomocí hiporehabilitace pomáháme i dětem a mládeži z ústavní péče a s poruchami chování. Koně jsou velmi prospěšní pro posílení pracovních návyků, komunikace, sebereflexe a sociálních vazeb.Stádo našich hiporehabilitačních koní je devítičlenné. Koňské důchodce u nás totiž necháváme v klidu dožít. Najdete u nás i terapeutický včelí domek, terapeutickou místnost snoezelen a mnoho dalších zvířátek, se kterými pracujeme při zooterapii. Hipoterapie ani hiporehabilitace není v ČR hrazena zdravotními pojišťovnami. Vzhledem k tomu, že se jedná o finančně náročnou terapii, hradí klienti pouze 1/3 z ceny terapie, zbylé finance spolek shání pomocí dárců a nadací. V rámci našeho Nízkoprahového klubu poskytujeme i hiporehabilitaci v sociální praxi pro sociálně znevýhodněné děti a mládež. Provoz Nízkoprahového klubu hradíme ze sponzorských darů a nadací. Tvoříme prostor pro terapii i relaxaci. Pro znevýhodněné, ale i pro zdravé.

vybíráme od 7.10.2022
11 800 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Věnujeme se všem třem odnožím Hiporehabilitace , kromě které poskytujeme i řadu dalších odborných terapií. Ročně obsloužíme 200 dětí a mládeže. Nabízíme pobytovou i ambulantní formu hiporehabilitace. Pomocí hiporehabilitace pomáháme i dětem a mládeži z ústavní péče a s poruchami chování. Koně jsou velmi prospěšní na posílení pracovovních návyků, komunikace, sebereflexe a sociálních vazeb. Naše stádo hiporehabilitačních koní je devítičlenné. Koňské důchodce u nás totiž necháváme v klidu dožít.  V našem středisku naleznete i terapeutický včelí domek, terapeutickou místnost snoezelen a mnoho daších zvířátek, které používáme při zooterapii.
Pracujeme na plné obrátky, ale potřebujeme vaši pomoc. Každých 100kč se počítá. Prosíme, pomozte nám pomáhat.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jsme moc radi,ze jste, a mate tak skvely a uzasny pristup k nasim detem i zviratkum/konim. :-) Zazitek od Vas s prvniho cviceni neskutecny, a hlavne na cely zivot. Uz se na Vas moc tesime az zase prijedeme ! Diky za to,co delate !!! 😊🤗

Lucie Schilderova

děkujeme ! budeme se na Vás těšit!

Hiporehabilitace Jupiter, z.s.