Útulek Dogsy, z.s.


Zvířata

CIHLIČKA PRO ÚTULEK

Rozhodli jsme se Vás zapojit tím, že si můžete zakoupit certifikát "CIHLIČKA PRO ÚTULEK", a tím se stát virtuálními staviteli útulku. Přispějete tím na rekonstrukci objektu a přiblížíte nás k vysněnému cíli.

vybíráme od 5.10.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Náš spolek Útulek Dogsy byl založen za účelem pomoci psům v nouzi. Vzhledem ke skutečnosti, že se k nám dostala už i jiná domácí zvířata, rozšířili jsme okruh naší pomoci. Za tímto účelem jsme zakoupili objekt bývalého vepřína, abychom zde vybudovali azylové místo pro zvířata v tísni. Místo, kde se areál nachází, je pro tento účel jako stvořené. Velký pozemek na polosamotě, kolem jsou louky a les. Za svůj cíl jsme si dali vybudování areálu, který bude zvířátkům co nejvíce připomínat domácí prostředí a čekání na nový domov tak pro ně bude co nejméně stresující. V tuto chvíli máme již postavené venkovní kotce, dva výběhy, psí hřiště, jezírko pro zachráněné želvy a sklad krmiv.

Jenže spousty práce je ještě před námi, nyní se snažíme svépomocí vybudovat vnitřní kotce, karanténu, kotce pro nemocné psy, ošetřovnu psů a mnoho dalšího. Když to shrneme, čeká nás ještě velká rekonstrukce.

TU BYCHOM VŠAK CHTĚIL USKUTEČNIT SPOLEČNĚ S VÁMI !!!

Staňte se jedním z nás a podpořte náš projekt!

Jak nám můžete pomoci?

Rozhodli jsme se Vás zapojit tím, že si můžete zakoupit certifikát "CIHLIČKA PRO ÚTULEK", a tím se stát virtuálními staviteli útulku. Přispějete tím na rekonstrukci objektu a přiblížíte nás k vysněnému cíli.

CELÉ VIDEO O NAŠEM ÚTULKU MŮŽETE SHLÉDNOUT ZDE:
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-tlapky/723641/pet-let-buduje-spolek-dogsy-azyl-pro-opustene-psy-a-kocky-zvirat-pribyva-penize-na-dostavbu-ale-chybi.html


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:*

Nicolka Tyšerováf
200 Kč

Děkuji za vaši trpělivost a starostlivost a nadšení jak se srdečně staráte o týrané, nalezené a nemocné pejsky a ostatní zvířátka máte ♥️ 👏🥰

Jana Chládková
1 000 Kč

Ještě, že jste tu. Držte se!

Mirka Vejčíková

Přeji Vám co nejvíc cihliček a úžasných lidí, kteří rádi pomáhají.

Renáta Kalinová
500 Kč