Azyl Štětinka, z. s.


Regionální a komunitní rozvoj Zvířata

Azylová farma shání vlastní pozemek

Spolek Azyl Štětinka vznikl za účelem vytvořit prostor pro zachráněná prasátka z nevyhovujících podmínek. Chceme dát těmto tvorům bezpečný domov na dožití. Umožnit veřejnosti nahlédnou do života zvířat v azylové farmě, kde je k těmto tvorům přistupováno jako k přátelům. Aby se ze spolku mohla stát vzdělávací azylová farma, potřebujeme zakoupit vhodný pozemek. Máme připravenou veřejnou sbírku na louku pro prasátka. ♥

Sbírka na luční pozemek pro prasátka

Díky vašim darům budeme moci vytvořit krásný a bezpečný domov prasátkům. Vytvořili jsme sbírku na luční pozemek, místo pro růst naší azylové farmy. Děkujeme. ♥
101 262 Kč
vybráno 54 % z 186 000 Kč

zbývá

128 dní

přispělo

50 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Podařilo se vybrat 264 000 tisíc korun pro prasátka. Zbývá ještě 186 000 Kč.

Pojďme společně vybudovat azylovou farmu. Pomůžete nám nasbírat finance na nákup vlastní louky?


Spolek Azyl Štětinka vznikl v roce 2022 za účelem pomoci prasátkům v nouzi. Zachráněná, adoptovaná či nechtěná -  tyto krásná a inteligentní zvířata si zaslouží milující domov k dožití. My jim ho chceme s Vaší pomocí dopřát. Chceme vytvořit hezké místo, kde se bude moci veřejnost vzdělávat o laskavém soužití zvířat a lidí dohromady.

Abychom mohli tvořit magické místo, poskytovat péči zvířatům, potřebujeme nejprve zakoupit vhodný pozemek. Pomůžete nám k cestě za vysněnou loukou?



Máme v hlavě mnoho nápadů, které chceme realizovat, však nejprve nás čeká sbírka na louku pro prasátka.
 
Proč chceme vytvořit prasátkům domov?
Prasátka zaslouží naši lásku, porozumění a ochranu. Chceme společně sdílet radosti i strasti. Poskytnout jim plnohodnotnou péči, která jim nebyla dopřána. At´ už se bude jednat o adoptované mini-prasátka nebo zvířata, která se podařilo zachránit.

Veřejnost se u nás bude moci osobně přesvědčit, že tyto osobité a srdečné bytosti jsou naši přátelé, že pouze společnost jim vtiskla nálepku tzv. hospodářských zvířat.

Jak velký prostor potřebujeme?
Dostatečně velký na to, aby pojal 30 a více prasečích slečen a gentlemanů.

Kdy dojde k nákupu pozemku?
Zakoupení vlastního pozemku pro čuníky dojde tehdy, až nasbíráme dostatek financí, které pokryjí finanční náklady spojené s nákupem louky. Věřte, že bychom zachraňovali zvířata a budovali azylovou farmu již teď, ale vše má svůj čas. Vše se bude odvíjet od částky, která bude na transparentním účtu Štětinky.
 


Femme fatale Mononoke the minipig. Naše první prasátko, které nás přivedlo k myšlence o azylu.

Co vás na farmě čeká?
Chceme vás vtáhnout do dění na Štětince, proto se můžete těšit na návštěvní dny, kde budete moci poznat všechny azylantky a azylanty. Podívat se jak funguje zázemí. Nabídneme vám příjemné místo k odpočinku, kde se bude podávat i něco dobrého na zub. Čekají vás také zajímavé vzdělávací workshopy – pro malé i velké. Brigády, bez kterých se žádný azyl pro zvířata neobejde. Ale i jiné aktivity k zajištění chodu azylové farmy.

Každý může být v Štětinka crew
Líbí se vám myšlenka o vzniku azylové farmy pro prasátka? Můžete nás podpořit darem na náš transparentní účet. Děkujeme všem milým dárcům za jejich finanční přispění, ať se jedná o jakoukoliv výši daru. Každá částka pomáhá! :-)

Na co finance použijeme?
Jak už bylo zmíněno, potřebujeme koupit louku, která bude svou rozlohou prostorná ke stavbě zateplených domečků, venkovních výběhů či ohrad. Nelpíme na místě kde se naše vysněná louka bude nacházet. Jsme otevřeni každému místu, které bude pro Štětinku vhodné.


Naše inspirace
Velkou motivací jsou pro nás azylové farmy a útulky pro tzv. hospodářská zvířata. Tato místa nedělají žádné rozdíly mezi druhy zvířat. Přejeme si tak učinit i v naší Štětince.

I my se chceme podílet na tvoření vlídného světa. Azyl Štětinka pojme do své náruče zvířecí přátelé různých tvarů a velikostí. Štětinka spojí svět zvířat a lidí dohromady. Bude to magické místo. ♥


Máme již osobní praxi s životem po boku těchto chytrých zvířat. Když opravdu poznáte jejich duši, víte, že jsou tady pro nás jako společníci a věrní přátelé na celý život.

Navštivte naše weby:
www.azylstetinka.com
www.facebook.com/azylstetinka
www.instagram.com/azylstetinka

Děkujeme za Vaší přízeň k prasátkům

S pozdravem
Veronika Vašková a Antonín Müller
Zakladatelé spolku Azyl Štětinka, z. s.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

🐽♥️

Nikola Zapletalová

❤️❤️❤️🐷

Tereza Pešková
500 Kč

Držím palce ❤️

Gabriela Kubíková
1 000 Kč

Děkujeme za Vaší podporu ♥

Azyl Štětinka, z. s.

Děkuji za to co děláte :)

Arseni
6 €

Děkujeme za Váš dar pro prasáka ♥

Azyl Štětinka, z. s.

Ať se vám daří❤️🐷🍀

Martina Hálová
50 000 Kč

Zdravíme Marťu, mecenášku prasátek ♥ srdečně děkujeme za dar na louku pro rypáčky. Mějte se krásně. Zdravíme ze Štětinky.

Azyl Štětinka, z. s.

Máte vizi krásného projektu, přeji Vám hodně štěstí a šťastná prasátka!

Lucie Filipčíková
800 Kč

Zdravíme Lucko, děkujeme vám za dar na louku pro čuníky. Jsme moc rádi, že nám držíte palce. Mějte se moc hezky. ♥

Azyl Štětinka, z. s.

Ať si spokojeně chrochtají!

Kateřina Postlová
200 Kč

Děkujeme za Vás dar na louku pro prasátka. Mějte se krásně. ♥

Azyl Štětinka, z. s.

🐽❣️

Konečná Kateřina
200 Kč

Děkujeme za dar pro prasátka ♥

Azyl Štětinka, z. s.

Dobrý den, posíláme 500, odkaz jsem poslala pár kamarádům, je taky možnost Vás navštívit a kouknout na čuníky? Šli jsme procházkou kolem a prasátko mi rázem zvedlo náladu o 100 procent. Zdravím. Ivana.

Ivana Szczepanská
500 Kč

Zdravíme Ivčo, po domluvě se k nám na prasátka můžete přijít podívat. Moc děkujeme za dar a přejeme hezký den.

Azyl Štětinka, z. s.

Hodně štěstí nejen v roce 2023 :-)

Dita Robenková

Moc děkujeme a zdravíme ze Štětinky

Azyl Štětinka, z. s.