Handicap Zlín, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Handicap Zlín, z.s.

Handicap Zlín, z.s. podporuje a naplňuje práva, potřeby a zájmy osob s postižením a seniorů, kteří se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, vyvíjí aktivity směřující k jejich začlenění do společnosti a hledá cesty jak bourat bariéry mezi lidmi. Zajišťuje sociální a návazné služby jako jsou osobní asistence, dopravní služby, klub dětí a mládeže, sportovní klub, půjčovnu kompenzačních pomůcek a poradenství. Také provozuje dobročinný obchod Dobroděj.

62 270 Kč

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Dovozili jsme? Věříme, že ne!

Sbírka na vozidla pro převoz vozíčkářů a seniorů

Cílem této sbírky je sdružit prostředky na koupi dvou vozidel dodávkového typu, protože stávající auta dojezdila - jedno úplně a druhé má po dvaceti letech každodenné služby a najetých bezmála půl milionu kilometrech namále.

Auta to nebudou ledajaká, neobejdou se totiž bez speciálních úprav k bezpečné jízdě vozíčkářů - nájezdové rampy a nezbytného kotvení ortopedických vozíků.

Na Zlínsku přepravujeme imobilní osoby do zaměstnání, seniory k lékařům a děti do speciálních školských zařízení. A protože často cestujeme s našimi dětmi anebo s našimi zrakově postiženými sportovci po vlastech moravských i českých, pomohou nám i na našich pobytových akcích, zájezdech a turnajích.

Pokud by bylo ve Vašich silách pomoci nám věnováním finančního příspěvku na pořízení a také úpravy našich vozidel, budeme Vám moc vděční. Děkujeme Vám!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zdravím do Handicapu, ať se daří. Marcela Křižková

Marcela Křižková
2 000 Kč