Christian Refugee Service, z.s.


Humanitární pomoc Lidská práva

200x500! - CRS v roce 2024

Pro naši činnost v roce 2023 a především 2024 hledáme ochotné stálé dárce, kteří by každý měsíce věnovali alespoň 500 Kč, kterými bychom pokryli náklady na chod CRS a jeho služby!

vybíráme od 19.4.2023

Jsem jedním z 200!

Právě dnes se můžete stát jedním z 200 dárců, kteří společně s námi budou v roce 2023 a 2024 pomáhat potřebným lidem na cestě!
vybráno 1 % z 1 200 000 Kč

zbývá

66 dní

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Právě nyní můžete pomoci CRS pomáhat potřebným! Budete jedním z 200?

Drazí přátelé,

dlouhodobě se pokoušíme sehnat podporu na činnost CRS. Ačkoliv se nám doteď podařilo udělat spoustu skvělých věcí, a věříme že se jich ještě mnoho vydaří, nejsme v CRS dlouhodobě schopni takovou činnost zvládat bez Vaší pomoci!

Jsme velmi vděční pravidelným dárcům, kteří již CRS podporují a pomáhají nám tak zvládat nejen konkrétní pomoc, ale také každodenní provoz, dlouhodobé projekty nebo úkoly, na které se nám nedaří získat potřebné finance, byť jsou velmi potřeba. Právě počet těchto dárců nyní potřebujeme rozšířit!

Hledáme 200 ochotných dárců, kteří by každý měsíc na naši činnost, právní služby a další aktivity věnovali 500 Kč!

Proč potřebujeme stálou podporu?
CRS funguje převážně na dobrovolné bázi, aktivity spolku jsou tak postaveny především na časových a finančních možnostech jejich členů a dobrovolníků. To je limitem pomoci potřebným a současně důvodem našeho vyčerpání. Není totiž v lidských silách udržet činnost CRS v potřebném rozsahu a současně pracovat na plný úvazek.

Na co bude Váš příspěvek využit?
Finance budou využity na základní chod CRS, naší kanceláře a pokrytí nákladů na právní a další služby. Především se jedná o pokrytí části nákladů na personální zabezpečení chodu.

Proč nestačí podporovat samotnou pomoc?
Velice Vám děkujeme, pokud jste stálým nebo občasným podporovatelem Projektu Naděje pro národy nebo jiných projektů, které mají zvláštní výzvy k podpoře! Vážíme si Vaší důvěry! Tyto finance jsou využívány téměř výlučně na přímou pomoc, případně nutné spojené náklady (cesty apod.).

Z těchto sbírek ovšem nefinancujeme celkové fungování CRS. Máme proto problém s financováním práce, která za danou konkrétní pomocí stojí - fundraising, prezentace činnosti, plánování misijních cest a jejich příprava, školení týmů nebo třeba konkrétně hledání inzerátů s vhodným nábytkem pro potřebné, doprovod na úřady apod.

Dlouhodobě také potřebujeme podporu právních služeb, které jsou mnohdy nejdůležitější! 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu