Pet Heroes z.s.


Zvířata

Podpořte koťátka, která trápí očička

Přijali jsme dvě koťátka, která mají společnou jednu věc – obě pěkně potrápila očička. Al měl ještě štěstí a vidí alespoň na jedno oko, Peggy má potíže s oběma očima a vypadá to, že nejspíš nevidí vůbec. Oba drobky ale ještě čeká vyšetření u očního specialisty, abychom měli jistotu a zjistili, jestli jim můžeme pomoc. Prosím, podpoříte koťátka na jejich cestě? 🙏

vybíráme od 22.9.2022
18 450 Kč
vybráno 231 % z 8 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Al je slepý na jedno oko, Peggy pravděpodobně nevidí vůbec. 

S oběma broučky jsme už objednaní na vyšetření k očnímu specialistovi MVDr. Beránkovi, abychom zjistili, jak přesně na tom jsou a jestli se pro ně ještě přeci jen nedá něco udělat.

Až na problémy s očima ale vypadají dobře, jsou zvídaví, hrají si… No prostě koťátka. V dočasné péči se jim moc líbí a užívají si všechny výhody od pohodlných pelíšků až po dovádění s dočasnou tetou. Úplně nejvíc si ale oba užívají jídlo. Dočasná teta o nich s láskou říká, že jsou to takové malé kyseliny, které okamžitě spořádají všechno, co jim naservíruje.

Podpořte prosím koťátka a staňte se jejich hrdiny, díky kterým jim budeme moct zajistit krmení, hračky, kočkolit a veterinární péči. 🙏

Příspěvky nad rámec výdajů za konkrétní zvířátko budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji koťátkum hodně štěstí do života. A Vám děkuji za vše, co pro všechny ty nevinný dušičky děláte.

Barbora Šlechtická

Miláčkové, jen to nejlepší do života ❤️❤️❤️

Petra Špurková
200 Kč

Ať se kulíšci brzo uzdraví a ať už mají v životě jenom štěstí 🍀

Dárce
500 Kč