NADĚJE


Legislativa a právní pomoc Sociálně znevýhodněné skupiny

Dluhové poradenství NADĚJE v Ústeckém kraji

V našich dluhových poradnách ve Štětí, Kadani a Klášterci nad Ohří ročně pomůžeme 340 lidem a podáme 70 návrhů na oddlužení. V letošním roce nám ale na pomoc lidem chybí peníze. Přispějte na dluhové poradenství NADĚJE a pomozte s námi osobám ve finanční tísni najít východisko z jejich problémů.

vybíráme od 23.9.2022

Přispějte na naše dluhové poradenství v Ústeckém kraji a pomozte lidem, kteří nezvládají řešit finanční problémy vlastními silami.

68 000 Kč
vybráno 45 % z 150 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poskytujeme odborné informace a společně s našimi klienty hledáme východisko z jejich finančních obtíží – díky akreditaci Ministerstva spravedlnosti sepisujeme a podáváme návrhy na oddlužení, komunikujeme s věřiteli, exekutory a úřady, sepisujeme splátkové kalendáře, vyřizujeme sociální dávky a žádosti o Milostivé léto nebo nastavujeme rodinné rozpočty. Naše služby jsou přitom poskytovány zcela zdarma.

Komu pomáháme:
  • seniorům, samoživitelkám, mladistvým, pracujícím i nezaměstnaným – zkrátka všem, kteří nás potřebují a jsou ochotni řešit svou situaci.
V každé ze třech našich dluhových poraden jsou zaměstnáni sociální pracovník a odborný poradce pro oddlužení.

Výtěžek ze sbírky pokryje chybějící náklady na provoz a mzdy pracovníků našich dluhových poraden ve Štětí, Kadani a Klášterci nad Ohří. Děkujeme!

Leták připravila agentura AZN kru.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky, že pomate

Tomáš

Díky za pomoc slabším!

Petr
200 Kč