Diakonie ČCE - Středisko celostátních programů a služeb


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Zázemí pro Ranou péči Diakonie

Pomozte nám z pár holých stěn udělat místo, které bude příjemným zázemím pro poradkyně Rané péče Diakonie ČCE Ústeckého kraje. Z nové kanceláře v Teplicích budou vyrážet naše poradkyně i do nejodlehlejších koutů Ústeckého kraje, aby se dostaly k rodinám, které čekají na jejich podporu a zkušenosti. Aby byla naše práce co nejkvalitnější, potřebujeme funkční a důstojné zázemí.

vybíráme od 14.9.2022

Zázemí pro Ranou péči Diakonie

21 000 Kč

přispělo

21 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Práce na nové kanceláři v Teplicích je opravdu hodně! Potřebujeme vymalovat, položit koberce, sehnat nábytek a postavit novou kuchyňskou linku. Každý váš příspěvek v jakékoliv výši proto pro nás bude vítanou pomocí. Jelikož je služba rané péče primárně terénní, potřebujeme mít místo, kam se můžeme vracet, kde můžeme mít uložené potřebné pomůcky a hračky pro naše klienty. Zároveň ale i místo, kde si poradkyně v klidu vypijí kafe, nachystají s na další konzultace nebo budou sdílet své pracovní postřehy.

Raná péče je sociální služba pro rodiny, které mají obavu o vývoj svých dětí. Poradkyně rané péče rodinu provází v období po narození dítěte s postižením nebo po zjištění rizika ve vývoji. Pomáhají rodině nalézt vnitřní zdroje, které jim umožňují vychovávat dítě v přirozeném prostředí a v co největší míře zachovat dosavadní způsob života. Raná péče Diakonie je terénní služba, působí v Praze, Středočeském, Plzeňském a Ústeckém kraji. Využít ji mohou rodiny s dětmi ve věku 0 až 7 let. 

Za každý příspěvek moc děkujeme a těšíme se, že se brzy podaří naší kancelář uvést do provozu. 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.