Linking Help z. s.


Legislativa a právní pomoc Pomoc Ukrajině

Linking.Help Ukrajině

Linking.Help je inovativní platforma, která zprostředkovává právní pomoc. Aplikací UA.SUPPORT jsme s pomocí umělé inteligence a s téměř 300 dobrovolnými právníky z 30 zemí pomohli více než 3 000 uprchlíků z Ukrajiny v přístupu k základním právním službám. Pomáháme v obtížných situacích, jako je získání víz a dočasné ochrany, vyřízení povolení k pobytu, ale i problémy s pracovním právem nebo jinými smluvními závazky, povoleními k podnikání, vzděláváním dětí, problémy se zajištěním nebo placením lékařské péče, podvodnými jednáními, insolvencí nebo jinými krizovými situacemi s právními důsledky, které uprchlíci nejsou schopni vyřešit vlastními silami. Podpořte naši misi a pomozte nám vytvořit spravedlivější a rovnější svět.

vybíráme od 5.9.2022
76 443 Kč

přispělo

9 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Výborná iniciativa, přeji hodně štěstí s poskytování právní pomocí pro lidi v nouzi (ať již se jedná o Ukrajinu nebo další oblasti s humanitárními problémy).

Lukas Jezek
1 000 Kč

Dear Kateryna and team,
PEOPIL is proud to support the important work of UA.Support.
We wish you all a merry Christmas in these difficult times, and hope you will be able to help many more Ukrainian people.
Best regards from all of the Board of PEOPIL

Philippine Bax

LAWorld Ltd, the international legal network, is proud to support and participate in the important work of UA Support, Ukraine.

jacqui nash
500 €