Třebíčský hudební festival, z.s.


Kultura, umění a historie

Třebíčský hudební festival - 16. ročník

Podpořte 16. ročník hudebního festivalu, jehož letošním mottem je "Světlo v temnotě". Dramaturgie festivalu v sobě spojuje hlubokou naději, která je světlem lidem mnoha generací. Najdeme ji společně také v hudbě? Podpořte letošní ročník libovolnou částkou nebo se staňte pravidelným podporovatelem THF a pomozte nám zrealizovat šest krásných koncertů renesanční, barokní i soudobé hudby. Za Váš dar a šíření této zprávy předem děkujeme!

vybíráme od 31.8.2022

Podpořte 16. ročník Třebíčského hudebního festivalu.

Podpořte nás jakoukoliv částkou. Na základě Vaší žádosti Vám bude vystaveno potvrzení o darované částce a u darů nad 5 000,- Kč rádi uvedeme jméno dárce v programech koncertů a na dalších propagačních materiálech. Pokud si přejete být uvedeni, sdělte nám prosím tuto skutečnost v poznámce.
25 810 Kč
vybráno 20 % z 130 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Třebíčský hudební festival je již 16 let stabilní součástí kulturního života na Vysočině. Do Třebíče přináší ojedinělé produkce rezidenčního souboru Czech Ensemble Baroque, ale i dalších renomovaných umělců. Patronem festivalu je od jeho založení sólista metropolitní opery v New Yorku Adam Plachetka. Festival podporuje město Třebíč, Kraj Vysočina či Státní fond kultury, ale bez pomoci zejména místních firem, podnikatelů či jednotlivců by nemohl existovat. Rozpočet jednoho ročníku přesahuje půl milionu korun a my pevně věříme, že i v letošním roce se podaří naplnit všechny vytýčené cíle. Těšíme se na setkání s Vámi na některém z koncertů a děkujeme, že Vám kultura není lhostejná.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ráda budu zveřejněna coby mecenáš THF
ds

Daniela Sochůrková
10 000 Kč