NaZemi, z. s.


Vzdělávání a výzkum Jiné

Letní škola kritické pedagogiky

Letní škola je prostorem pro sdílení a rozvíjení zkušeností z objevování možností kritické pedagogiky na školách, které jsme nasbírali*y během projektu Futuropolis: škola emancipace. Chceme budovat síť kritických pedagogů a pedagožek a společně hledat další cesty k transformaci vzdělávání.

vybíráme od 16.8.2022
10 000 Kč

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Chceme sdílet zkušenosti z objevování možností kritické pedagogiky na školách, které jsme nasbíraly*i během projektu Futuropolis: škola emancipace.

Chceme dále rozvíjet metodu a její nástroje, které kritickou pedagogiku propojují se systémovým myšlením, promýšlením budoucností a zapojováním smyslů.

Chceme vytvořit příležitost pro výměnu zkušeností s posilováním občanské sebedůvěry žáků a žaček a s demokratizací školy.

Proto jsme uspořádaly*i první ročník Letní školy kritické pedagogiky v srpnu 2022 a plánujeme pořádat další v létě 2023. Přejeme si, aby se letní setkávání stalo prostorem společného přemýšlení nad současnou podobou školy a možnostmi její transformace. Více na webu Futuropolis: škola emancipace.  

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu