Farma Naděje z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

SENO A SLÁMA NA ZIMU

Chtěli jsme vás poprosit o pomoc s naplněním seníku na zimu. Máme u nás kolem 120 zvířátek a více než většina je senožravá a dost veliká, tak je to už docela zápřah všechny uživit a každý den jim čistit přístřešek a dávat čerstvou podestýlku. Rádi bychom měli před zimou plný seník, abychom toto období bez čerstvé trávy přečkali v pohodě a zvířátka měla plná bříška. Jako poděkování doražte nějaký návštěvní den (každou poslední neděli v měsíci je sraz v 15.00 u nás), ochutnáte rostlinné dobroty, pomazlíte si zvířátka a nakrmíte je. Roztomilost level milion s těmi našimi "dětmi" :)

vybíráme od 12.8.2022

Pomozte nám naplnit seník na zimu

Každý z nás hledá v životě lásku a štěstí. Každý by rád objevil své poslání a smysl života. Tvořit vlastníma rukama a svým srdcem je základ. Farmu Naděje tvoříme s láskou a nadějí pro nás všechny, že můžeme žít lépe, v harmonii, v lásce a radosti. Všechno je možné, jen tomu uvěřit. Děkujeme, že jste v tom s námi...
73 450 Kč
vybráno 61 % z 120 000 Kč

přispělo

101 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Léto už se nám pomalu blíží ke konci a tak je nutné začít se se zvířátky připravovat na zimu. Teda my se musíme připravit, aby ona přečkala zimu s dostatkem jídla. Pomůžete nám naplnit seník na celou zimu a jaro, aby je všichni naši senožraví svěřenci přečkali s plnými bříšky? Tohle léto je ještě k tomu opravdu suché, tak moc trávy na pastvině neroste ani teď, a to se střídají mezi dvěma, aby vždy jedna dorůstala, zatímco druhou spásají. Máme tak větší spotřebu i teď přes léto, tak potřebujeme mnohem více balíků než minulý rok.

Moc vám děkujeme a jako naše poděkování vám připravíme odpoledne na farmě při návštěvním dni. Každou poslední neděli v měsíci sraz u nás v 15.00 a sami si zvířátka senem nakrmíte, můžete jim vykydat a dát čistou podestýlku a pomazlit se s nima, některá to dokonce vyžadují a milují.

Takhle nějak vypadá mazlendo a návštěvní den u nás. Zvířátka jsou kontaktní a zvyklá na lidi, i když si některá prošla peklem, nepřestala lidem důvěřovat. O to víc si jejich lásky a důvěry vážíme a každý den nás učí něco nového. Zvířata jsou kamarádi a velcí učitelé.

A tady video z Velikonoční akce, kdy jsme sázeli stromky a malovali na dřívka a kamínky. Byli nadšení nejen dospěláci, ale také děti, což pro nás byla největší odměna. Jsme šťastní, že jsme to nevzdali a proměnili kdysi řepkové pole v tento malý ráj nejen pro zvířata, ale i pro nás všechny.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

<3

Dárce

❤️

Silvie Brázdová
200 Kč

Ať se mají zvířátka na zimu dobře 🤍

Dárce
1 500 Kč

Díky moc za vaší práci!

Tetsu Onari
1 000 Kč

Milujeme Vas 🥰

Michaela Maškova
2 000 Kč

❤️

Martin Kratky
500 Kč

Alespoň pár korun...škoda, že nejste blíž, sušila bych vám naší tisicimetrovou zahradu. Naše morče toho moc nespotřebuje

Dárce
200 Kč

Dobrou chuť zlatíčka ❤️

Táňa Jedličková
500 Kč

Ať se zvířátkům i Vám daří🍀

Martina Hašková

Ať jim chutná!!!

Radka Tučanová
2 000 Kč