Heart for Romanian dogs z.s.


Zvířata

KASTRACE PSŮ RUMUNSKO - JEDINÁ NADĚJE

Kde v Evropě naleznete největší počet psů v nouzi? Ať již opuštěné na ulicích, v děsivých státních útulcích, týrané u "osob", které nelze absolutně označit jako milující páníčky. Správná odpověď je Rumunsko. Reálné odhady tamní psí populace v nouzi jsou v milionech jedinců! Adopce, respektive dovozy psů z jednoho státu do druhého, nejsou žádné řešení a ani nemají žádný valný vliv na situaci psích ubožáčků. Adoptujete do zahraničí 100 psů a za týden můžete odvézt dalších 100, za 14 dní dalších 200 atd., jejich místa v azylech či státních útulcích ihned nahradí další, na ulicích se narodí jiní atd. Je to obrovský začarovaný kruh. Skutečná a jediná naděje pro rumunské psy jsou intenzivní plošné kastrace. Nikdy není možné se kvalitně postarat o takto neuvěřitelné počty zvířat. Darem na kastraci tak pomůžete nejen jednomu pejskovi, ale zachráníte desítky a v budoucnu stovky i tisíce potomků před zbytečným utrpením, zejména pak štěňátka, o která nikdo nestojí, před často extrémně bolestivou zbytečnou smrtí, avšak i jejich psí matky před náročnými porody a traumatem ze smrtí psích dětí. Úmrtnost štěňat v Rumunsku je průměrně 75 %, Zkuste si jen spočítat pravidelné počty psích obětí při tak obří populaci bez kastrací. Psinka, parvoviróza, silné průjmy, vyhladovění, zabití jinými psy, umrznutí, přejetí autem... Nedovolme to! Nebuďme, prosíme, lhostejní a vyslyšme psí pláč i v pro psy natolik zapomenutém koutu Evropy. ZMĚŇME SPOLEČNĚ CELÝ RUMUNSKÝ PSÍ SVĚT !!!

vybíráme od 1.8.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať vám to aspoň trochu pomůže. Ať mají pejsci zas hezký život.

Monika
180 Kč

Pro rumunské chlupáče aby byli šťastní

Josh
100 Kč

Pro pejsky, ať už netrpí

Olga Ottová
500 Kč

Kez by se v Rumunsku pristup ke psum zmenil k lepsimu.

Miloslava Vetrovcova
2 000 Kč

Dobrý den,situace pejsků v Rumunsku je dlouhodobě děsivá.Mám doma už 10 let dva "rumuny",tenkrát měli být utraceni,tak jsem je adoptovala.Pomáhám i psům v Česku,mám doma,ne v kotcích,14 nalezenců.Pokud by nějaký nešťastník potřeboval naléhavou pomoc,kontaktujte mne.Zachránit všechny nemohu,ale jednu až dvě psí dušičky ano.Děkuji,krásný den,Lenka.

Lenka Landová
500 Kč

moc bych si přála , aby těch, co mohou a chtějí pomáhat nejen těmto ubohým psům, ale všem zvířatům v nouzi ..... bylo co nejvíce....

Eva Lepičová
1 000 Kč

Byla jsem na dovolené v Rumunsku před 3 roky a musím potvrdit, že situace pejsků je tam zoufalá. Dodnes, když si na ně vzpomenu, je mi hrozně.

Jaroslava Kozlová
500 Kč

od nadace JCI

Helena Citterbergová
10 000 Kč