ENDO Talks CZ, z.s.


Vzdělávání a výzkum Osvěta a poskytování informací

Animák

Tvoříme animovaný seriál nejen o endometrióze pro mladé dívky a chlapce, který bude jako edukativní materiál na středních školách.

vybíráme od 24.7.2022

Animák

Vytváříme animovaný seriál nejen o endometrióze jako edukativní materiál pro střední školy. Cílem je zvýšit povědomí o zdravé menstruaci a poukázat na varovné signály, kdy je třeba navštívit lékaře. Dle průzkumu na Novém Zélandě se ukázalo, že zvýšením edukace o zdravé menstruaci na středních školách se také zvýšil počet včasně diagnostikovaných dívek a žen s endometriózou. Mise naší pacientské organizace je snížit dobu diagnostiky endometriózy z 10 na 5 let. Edukace mladých tomuto může výrazně pomoci. Z animovaného seriálu pak plánujeme také vytvořit tištěnou publikaci do škol.
450 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Vytváříme animovaný seriál nejen o endometrióze jako edukativní materiál pro střední školy. Cílem je zvýšit povědomí o zdravé menstruaci a poukázat na varovné signály, kdy je třeba navštívit lékaře. Dle průzkumu na Novém Zélandě se ukázalo, že zvýšením edukace o zdravé menstruaci na středních školách se také zvýšil počet včasně diagnostikovaných dívek a žen s endometriózou. Mise naší pacientské organizace je snížit dobu diagnostiky endometriózy z 10 na 5 let. Edukace mladých tomuto může výrazně pomoci.
Z animovaného seriálu pak plánujeme také vytvořit tištěnou publikaci do škol.

Existující díly si můžete pustit ZDE: YOUTUBE Playlist
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc se mi líbí, co děláte ❤️

Zuzana Franková
300 Kč

Protože sám jsem věděl kulový..

Jakub Kastner
150 Kč