Dětský spolek REGÁČI z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Vraťte českým dětem dobrodružství a společensky uznávané hodnoty

Stvořili jsme partu teenagerů, které nazýváme "novodobé Rychlé šípy". Vdechli jsme jim život v knižní podobě, aby zažívali různé dobrodružné příběhy a krizové situace. Chceme dětem a mládeži přiblížit společensky uznávané hodnoty a návodně ukázat, jak se v různých situacích ideálně zachovat. Edukujeme české děti, aby se, až přijde čas, uměly správně rozhodnout. A plánujeme toho mnohem víc, abychom se dostali k co nejvíce dětem. Podpořte prosím naše programy, děkujeme!

6 303 Kč

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

REGÁČI jsou projekt neziskové organizace Dětský spolek Regáči z.s., který má jako svoji základní náplň edukační aktivity pro děti a mládež v oblasti prevence rizikového chování a zvyšování povědomí o významu složek IZS, tedy záchranářů, hasičů a policistů. 

Dary použijeme na rozvoj naší edukační činnosti, protože se chceme dostat k co nejvíce dětem je možné a s různými cestami, protože chápeme, že v dnešní době je potřeba učit věci zábavnou formou. 


REGÁČI…naše novodobé Rychlé šípy. 

Regáči už žijí ve dvou knihách.

První díl obsahuje čtyři příběhy tří chlapců a jedné dívky, kteří jsou dětmi rodičů pracujících ve složkách integrovaného záchranného systému. Dostávají se do různých krizových situací a díky svému důvtipu i odvaze jim čelí, a dávají tak návod čtenářům, jak je zvládat i ve skutečném životě. Skupina hlavních hrdinů se poprvé potká na letním táboře. Robert, Erik, Gábina a Adam budou zpočátku
znuděni programem, protože na táboře nejsou povoleny počítače ani mobily, když ale dojde k zatopení tábora a dva z nich se dostanou do velmi nebezpečné situace, zrodí se mezi nimi pevné přátelství.

V druhé knize opět najdete pět dramatických, ale i zábavných příběhů REGÁČŮ. Zvládnou i tentokrát překonat krizové životní situace? Dokáží se postavit šikaně nebo třeba ustát i převrácení raftu na rozbouřeném jezu? A jak to bude v tanečních?

V knize navíc společně s REGÁČI objevíte příběhy málo známých hrdinů českého odboje za 2. světové války. Dozvíte se, že to, co činí z lidí skutečné hrdiny, je právě potřeba pomáhat. REGÁČI se s takovými lidmi seznamují díky vzpomínkám pamětníků a vám je představují formou komiksu. Takže vás to bude určitě i bavit. 

Podpořte naše programy a vraťte českým dětem společensky uznávané hodnoty. Mnohokrát děkujeme za podporu!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.