Slovo 21, z. s.


Kultura, umění a historie Pomoc Ukrajině

KHAMORO pro Ukrajinu

Naše organizace se podílí na pomoci romským uprchlíkům z Ukrajiny od samého začátku válečného konfliktu. Jakožto marginalizovaná skupina čelí větším problémům a diskriminaci na jejich cestě za bezpečným životem. Nesmíme ale zapomenout na Romy, kteří zůstali na území Ukrajiny a statečně brání svou rodnou zem a domovy před útoky agresora. Potřebují naši podporu! Proto jsme se rozhodli zorganizovat pro Ukrajinu tuto sbírku. Získané finanční prostředky poputují proromským organizacím v Kyjevě, které za ně pořídí základní potřeby - léky, jídlo, pitnou vodu a další potřebné věci.

vybíráme od 15.6.2022

KHAMORO pro Ukrajinu

Naše organizace se podílí na pomoci romským uprchlíkům z Ukrajiny od samého začátku válečného konfliktu. Jakožto marginalizovaná skupina čelí větším problémům a diskriminaci na jejich cestě za bezpečným životem. Nesmíme ale zapomenout na Romy, kteří zůstali na území Ukrajiny a statečně brání svou rodnou zem a domovy před útoky agresora. Potřebují naši podporu! Proto jsme se rozhodli zorganizovat pro Ukrajinu tuto sbírku. Získané finanční prostředky poputují proromským organizacím v Kyjevě, které za ně pořídí základní léky, jídlo, pitnou vodu a další základní potřeby
235 030 Kč
vybráno 78 % z 300 000 Kč

přispělo

61 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

V srdcí z Ukrajinou💙💛

Mariia Klymchuk
500 Kč

Děkuji, že stále pomáháte lidem na Ukrajině :) zdraví Anna Chválová

Anna Chválová
1 000 Kč

Díky za vaši práci!

Karel Gargulák
300 Kč

Sláva Ukrajině, lepší život Romům!

Bohuslav Roztočil
2 500 Kč

At to slape a at se libi :-)

Petra Jacenkova

Děkujeme, že pomáháte a jsme rádi, že aspoň částečně se můžeme podílet a pomoci v této nelehké době. Koncert byl skvělý, atmosféra krásná, i když chvílemi velice dojemná.
Jeleno, díky! Ema - Kampus Hybernská

Ema Pospíšilová
20 000 Kč

Le romenge, amare pheněnge the phralenge.

Miroslav Klempar
500 Kč

dulezita kauza pro organizaci, ktera mění zivoty nejen Romů na Ukrajine!!!

Gabriela Hrabanova
50 €