Nadace České spořitelny


Vzdělávání a výzkum Sociálně znevýhodněné skupiny

Probuď v sobě hrdinu!

Jsme Dobro.družky, aneb dvě holky, které pro podporu desítek dětí ujdou Cestu hrdinů Slovenského národního povstání. Během necelého měsíce zdoláme 770 kilometrů a překonáme třicetikilometrové převýšení. To je nic proti bariérám, které musí na cestě za dobrým vzděláním prolomit děti znevýhodněné prostředím, v němž vyrůstají. Vydat se na náročnou cestu horami je výzva. Změnit české školství už vyžaduje nasazení celého týmu udatných reků. Probuďte v sobě hrdinu i vy. A neříkejte, že to nezvládnete, když to ani nezkusíte! Zatímco my půjdeme přes hory a doly, budeme na sociální sítě jako @Dobro.druzky sdílet své zážitky, vy můžete splnit naše velké přání – zajistit finance na alespoň jeden měsíc pravidelného doučování pro 120 dětí. Buďte tým Supermanů a přispějte spolu 121 000 korun! Nadace České spořitelny vás v tom nenechá samotné.

vybíráme od 15.6.2022
68 548 Kč
vybráno 57 % z 121 000 Kč

přispělo

79 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Komu chceme pomoci?  
Dětem, kterým v cestě ke kvalitnímu vzdělání stojí překážky sociální a ekonomické. Dětem a mladým lidem, kteří tyto bariéry dokáží překonat, pokud jim trochu pomůžeme. Pokud změníme český vzdělávací systém. A než to společně dokážeme, můžeme těmto dětem zaplatit pravidelné doučování a ony všechny ty pod nohy naházené klacky zvládnout překročit samy. Kvalitní doučování pro děti z Ostravska zajišťuje neziskovka S.T.O.P.,SDRUŽENÍ-STOP.cz - Dobrovolnictví | vzdělávání dětí a mládeže | doučování dětí (sdruzeni-stop.cz) Sledujte nás na Dobro.druzky! https://fb.watch/dEnPuEoKAw/ 
Pokud přispějete 385 Kč, pouhý padesátník za naše nachozené kilometry, najdou tři děti odvahu a zvednou ruku při hodině matematiky ve škole (díky hodině doučování, kterou každé z nich bude mít za sebou) 
Věnujete-li 770 Kč, tedy korunu za každý kilometr, který ujdeme, zvládne žák desetiminutovku z matematiky za jedna (díky měsíčnímu doučování pro jednoho žáka 2. stupně ZŠ) 
Dar 1 540 Kč znamená korunu za každý kilometr v nohou nás obou a hlavně pochopení a zvládnutí písemky z vyjmenovaných slov po “B” (díky měsíčnímu doučování pro jednoho žáka 1. stupně ZŠ) 
Částka 5 000 Kč je prostě krásný příspěvek a přinese super známku z pololetky z angličtiny nebo úspěšné přijímačky na střední školu (to vše dokáže pravidelné doučování) 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Holky, jde vidět, že společně jste opravdu silnější ;) Máte můj obdiv a teď i část mých peněz pro děti. Věřím, že to zvládnete, daly jste si opravdu velký cíl, ale ve vašich rukou není nesplnitelný, právě naopak .... ještě jednou velké BRAVÓÓ vaší vizi, i vašemu výkonu :)

Lenka Macháčková

Fandím Vám od začátku vaší cesty 👏 jste super

Erika Grocholová
200 Kč

Jen tak dále

Josef Mrkvan
300 Kč

Obě vás zdravím!
Jste skvělé!! E.J.

Eva Javínová
500 Kč

Holky jste úžasné!

Pavlína Zolichová

Cesta je cíl ❤️

Zdenka Vaňková
500 Kč

Nikolko, Jiřinko, držím vám palce, ať to zdárně dojdete. Jste prostě Dobro-družky :-)

Andrea Šlachtová

Obě jste frajerky ❤️

Dárce

Máte můj obdiv

Monika Tydlačková
770 Kč

aspoň kapka

Dárce
385 Kč