Lenox z.s.


Lidé s postižením

Electric Eccentric - Ohře 2022

Electric Eccentric je cestování ve volné přírodě, chcete-li trampování, lidí s největším pohybovým omezením, kteří k životu používají elektrický vozík. Organizujeme výpravy po českých krajích, ale také do vybraných českých měst. Naši pomocníci nás doprovází pěšky, na kolech, koloběžkách, bruslích a dalších prostředcích. Za 6 let se našich výprav zúčastnilo 120 cestovatelů, 28 na elektrických vozících, po českých krajích jsme ujeli přes 800 km.

vybíráme od 14.6.2022

Electric Eccentric - Ohře 2022

Darujte metry. Každá koruna pomáhá. Jedna koruna nás popotlačí o jeden metr dopředu.
3 800 Kč

přispělo

8 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz


V termínu 3. - 7. 8. 2022 pojedeme z Františkových Lázní. Navštívíme rozlehlé území se soustavou rybníků, mokřadů a rašelinišť – SOOS, muzea, zámky, hrady, pivovary, pojedeme podél řeky, šlajsen a tábořišť až do devadesát kilometrů vzdálených Karlových Varů.

Děláme z ležáků jezdce. Mapujeme dostupnost cestování pro osoby s největším pohybovým omezením. Získané poznatky, kempy a navštívená místa prezentujeme veřejnosti. Naše výpravy rozvíjí schopnost překonávání překážek, motivují k samostatnosti, inspirují nejen účastníky, ale díky pravidelné propagaci také širokou veřejnost.

Prostřednictvím Darujme.cz bychom vás rádi požádali o finanční podporu, která nám pomůže zajistit dostatek pomocníků, ubytování a doprovodné auto, které jsou nezbytné pro organizaci výpravy. Děkujeme vám za podporu.

Pro více informací prosím navštivte naše stránky www.electriceccentric.cz







Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu