Spirála Ostrava, z.ú.


Lidé s postižením Zdraví

Podpora a příležitost

Přidejte se k nám! My podporujeme lidi s duševním onemocněním, vytváříme chráněná pracovní místa a poskytujeme sociální služby. Zároveň se také věnujeme destigmatizaci a osvětě, která je také nesmírně důležitá. Díky vaší podpoře se tomu všemu můžeme věnovat naplno a tvořit tak svět, ve kterém každý i přes překážky najde svou cestu ke smysluplnému životu.

vybíráme od 13.6.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

"Spirála je pro mě něco jako střed hlavolamu nebo tajného labyrintu. Protože ty obvykle končí uprostřed a tam je vždy ten správný cíl. Naše Spirála mi připadá asi stejná, protože když někdo nový přijde a uchytí se tady, vidí, že byl jeho život takový hlavolam, kdy hledal a nevěděl kudy kam. U nás se může zase najít a objeví tu svou cestu."



Je pro nás důležité podporovat osoby, které důsledkem psychického onemocnění ztratili pevnou půdu pod nohama. Ale víme, že ve dvou se to lépe táhne. Pojďte do toho s námi!
 
Duševní onemocnění může člověka zasáhnout tak moc, že se mu jeho vlastní svět rozpadne jako domeček z karet. Společně těmto lidem můžeme dát příležitost postavit se zase na vlastní nohy, ukázat jim správný směr, podat jim pomocnou ruku.

Máte ve svém okolí nebo mezi blízkými někoho, kdo nezvládá sám svou situaci řešit z důvodů zhoršené psychiky? Obraťte se na nás. Poradíme a podpoříme.
www.spiralaostrava.cz

Podílejte se s námi na pomoci lidem s duševním onemocněním, dejte nám dárek (dar) a my jej plně využijeme, abychom podpořili Zuzku, Janu, Tomáše, Martina...a další. Protože, bláznit je lidské a protože dnešní doba na nás klade opravdu velké psychické nároky. 

Co umíme:
  • Podporovat formou sociálních služeb a multidisciplinárním týmem.
  • Vytvářet pracovní místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním a dávat jim příležitost.
  • Pořádat akce s cílem propojovat světy duševně nemocných a veřejnosti.
Fakt:
Duševní onemocnění nemusí být na člověku vůbec vidět.
Ne každé duševní onemocnění lze rozpoznat podle vzhledu. Velká část lidí žije s duševním onemocněním, aniž by to o nich jejich okolí vědělo. Mnozí lidé svou diagnózu či obtíže před ostatními skrývají, protože se bojí jejich reakce.
Mýtus:
To, že je někdo nemocný, se dá poznat na první pohled.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrá práce jen tak dál :)

Dárce

Pomáhat lidem, kteří pomoc potřebují, by mělo být přirozené pro každého z nás. Krásný den.

Jaromír Matys
200 Kč

🎸+🎤=❤️

KytarovkaBrno
6 450 Kč