Dobrodějky, z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Letní tábor pro děti z dětských domovů, náhradních a sociálně slabých rodin

Teto, kdy už bede tábor? Těmito slovy nás už od Velikonoc děti vítají v dětských domovech. O Velikonočních prázdninách jsme pro ně totiž udělaly minitábor a moc se jim tam líbilo. Z příslibu toho velkého letního a dvou mini letních jsou nedšené. Pomůžete nám?

vybíráme od 6.6.2022

Děkujeme, že nám pomáháte ♥

Teto, už jedeme? Tak moc se děti na tábor těší, děkujeme, že nám pomáháte splnit jejich natěšení ;-)
3 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
🌞🏞️🏕️ Letní tábor v Krkonoších – zážitky plné dobrodružství pro děti z dětských domovů a sociálně slabých rodin! 🌈🎉

Letošní tábory uskutečníme 8. -15. 7. a pak ještě dva menší v srpnu. Letních pobytů se účastní děti ze 4 dětských domovů a z několika náhradních a sociálně slabých rodin. 

Dopřejeme dětem nezapomenutelný letní tábor v malebných Krkonoších na Benecku, který je speciálně navržen pro děti z dětských domovů a sociálně slabých rodin s bohatým programem plným radosti, kreativity a rozvoje!

🏊‍♀️ Plavání a vodní radovánky: Na chatě máme bazén, kde děti budou mít možnost se ochladit a prožít vzrušující vodní dobrodružství. Plavání, skákání do vody, vodní soutěže 

🚶‍♂️ Turistika a objevování přírody: Krkonoše jsou rájem pro milovníky přírody. Naše tábory nabízejí výlety a túry po malebných horských stezkách. Děti budou objevovat krásy okolní krajiny, pozorovat zvířata a nasávat čerstvý horský vzduch. To všechno s našimi dobrovolníky, kteří je provedou příběhem tohoto fascinujícího místa.

🎨 Kreativní dílny: Věříme v sílu kreativity! Naše tábory nabízejí pestrou škálu tvořivých dílen, kde děti budou mít možnost rozvíjet svou fantazii a dovednosti. Malování, modelování, výroba šperků, textilní tvorba – možnosti jsou nekonečné. Ať se děti vyjadřují jakýmkoli způsobem, budeme je v tom podporovat a povzbuzovat.

🥋 Bojovka a sportovní aktivity: Tábor není jen o relaxaci, ale také o pohybu a zábavě! Zorganizujeme noční bojovku a sportovní aktivity, které posílí tělo i mysl. Děti se mohou naučit základy různých sportů, vyzkoušet si týmové hry a posílit své sebevědomí prostřednictvím sportovních výzev.

🔥 Táborák, zooterapie a večerní zábava: Naším cílem je vytvořit pro děti krásný nezapomenutelný pobyt.

♥Pomůžete nám prosím splnit dětem přání super tábora? ♥






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu