PKF - Prague Philharmonia, o.p.s.


Kultura, umění a historie Sport a volný čas

Hudební nástroje pro PKF — Prague Philharmonia

PKF — Prague Philharmonia Vám přesně 30 let přináší špičkové hudební zážitky. Aby Vám členky a členové našeho orchestru přinášeli hudbu a inspiraci i nadále v té nejvyšší kvalitě, je potřeba, aby i hudební nástroje odpovídaly jejich mistrovství. A ty nyní potřebujeme nakoupit. PKF — Prague Philharmonia založil ve světě uznávaný dirigent Jiří Bělohlávek, jinými slovy fyzická osoba, ne stát, nebo kraj nebo město, tudíž se nemůžeme spoléhat na každoroční garantovaný přísun peněz, jako většina orchestrů v České republice. Ceníme si proto úplně každého daru.

vybíráme od 20.6.2022

Hudební nástroje pro hráčky a hráče PKF — Prague Philharmonia

Vážíme si Vašeho daru a děkujeme. Těšíme se na Vás na našem koncertě. Hudba je nejkrásnější emoce.
38 501 Kč
vybráno 4 % z 1 000 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nástroje, které bychom s vaší pomocí rádi pořídili a které pak budete moci osobně vídat a slýchat na koncertech. Většina hráčů hraje v dané chvíli na nástroje, které pamatují ještě zakladatele orchestru Jiřího Bělohlávka, tzn. jsou 25 - 30 let staré. 

hoboj — 275 000 Kč
basklarinet — 320 000 Kč
kontrafagot — 1 000 000 Kč
fagot — 900 000 Kč
flétna pikola - 200 000 Kč
nástrojové vybavení skupiny trubek — 460 000 Kč

Při pořízení jednoho celého nástroje:
🧡 otiskneme Vaše jméno či název Vaší firmy u jména hudebníka ve všech tištěných programech a na webu i sociálních sítích PKF - Prague Philharmonia
🧡 pozveme Vás na premiérový koncert tohoto nástroje a osobní setkání s hudebníkem
🧡 pozveme Vás na tiskovou konferenci k prezentaci nové sezony
🧡 zajistíme Vám VIP šatnu na koncertech v Rudolfinu a Obecním domě
🧡 budeme Vás velebit až do nebes všude a přede všemi
 
Za Vaši podporu Vám i se členy našeho orchestru z celého 🧡děkujeme! Na viděnou na našich koncertech.

Kateřina Kalistová, výkonná ředitelka
kalistova@pkf.cz

Duben 2023 - lesní roh jménem KAREL

Dorazil nám krásný lesní roh, který jsme pořídili z finančního daru ve výši 300 000,- Kč jednoho našeho podporovatele. Měl jediné přání – aby lesní roh nesl jeho jméno. I to Vám můžeme splnit! Tady důkaz:

25. června 2023 naši hornisté v restauraci Zastávka Nižbor zahráli fanfáry na počest Karla Schwarzenberga,  načež  jsme s ním poseděli nad pivem u milého a zábavného povídání. Vzpomínka na celý život. 


Celý příběh lesního rohu si můžete přečíst si poslechnout na webu Seznam Zprávy. Mimo jiné se dozvíte, co se stalo pár dní před úmrtím našeho váženého podporovatele.

Červen 2023 - klavír jménem Julius (nefinanční dar)
Koncem června jsme pokřtili nový klavír zn. Bechstein, který nám věnoval náš významný donor Julius Prüger (na obrázku vpravo). Na klavír zahrál Ivo Kahánek. Děkujeme všem za podporu a účast na křtu!



Srpen 2023 - trubka jménam Adam
Během léta nám náš mecenáš zakoupil trubku, která dostala jméno Adam. Rodina nástrojů PKF - Prague Philharmonia se krásně růzrůstá. Děkujeme. 🧡


Říjen 2023
Naše věrná podporovatelka a letitá členka Klubu Přátel PKF Karla Lažanská přispěla hudebníkům na nákup Es klarinetu. Děkujeme mnohokrát za štědrý dar i přízeň, kterou k orchestru uchováváte.

Listopad 2023
Pár dní před tím, než nás zastihla smutná zpráva o úmrtí Karla Schwarzenberga, dorazila od něj podpora na zakoupení nové flétny. Je nám nesmírně líto, že za tento štědrý dar mu už bohužel nestihneme osobně poděkovat.  

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Prosím pokračujte v krásné a úžasném prezentování hudby.

Dárce

Držím palce! Děkuji za nádherný zážitek v rámci koncertu pro ženský network.

Linda Štucbartová
1 500 Kč

S radostí přispívám - a přeji dechařům, aby si hru na nové nástroje ještě více užili. Mám abomnmá na PKF od založení orchestru a vím proto, že darujícím vše bohatě vrátí krásnou hudbou!

Denisa Vondráčková

Thank you for the wonderful memories!

Marik0