Spolek pro Divokou Šárku, z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Zažít Dědinu jinak 2022 aneb Dědina sobě

Již 4. rokem organizujeme na Sídlišti Dědina sousedský minifestival dobrého jídla, pití a zábavy pro celou rodinu a pro všechny. Jedná se komunitní akci z cyklu Zažít město jinak. Letos se koná v sobotu 17. 9. 2022. Máme sice zažádáno o dotaci, ale protože nevíme, kolik dostaneme a kdy, a předpokládáme, že nám částka dotace pokryje zřejmě jen část nákladů na zázemí (elektřina, WC, inventář), tak bychom rádi formou sbírky vybrali prostředky na další nutné zázemí (ozvučení) + promo (plakáty, plachty, letáky) + kulturní program (divadlo pro děti, koncerty, příp. fire show na závěr). Budeme rádi i za vaši případnou podporu! Děkujeme!

vybíráme od 3.6.2022

Zažít Dědinu jinak 2022

36 000 Kč
vybráno 180 % z 20 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Již 4. rokem organizujeme na Sídlišti Dědina sousedský minifestival dobrého jídla, pití a zábavy pro celou rodinu a pro všechny Zažít Dědinu jinak. Letos se sousedská akce uskuteční v sobotu 17. 9. 2022
 
Náklady celé akce se obvykle pohybují mezi 40 až 50 tis. korun a počet návštěvníků rok od roku roste. Počítáme, že dostaneme dotaci zhruba ve výši 30 až 35 tisíc (přesně nevíme), proto si touto sbírkou chceme udělat rezervu, abychom mohli akci uskutečnit v plné parádě - tedy i s divadlem a koncertem! Rádi bychom naši akci letos měli poprvé fire show. 
 
Budeme rádi i za vaši případnou podporu! 
 
Děkujeme! 
Radek, Michal a Katka
org. tým ZDJ 2022
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

mejdan, mejdan podle plánu...

Dárce

Díky za organizaci Zažít Dědinu jinak!

Martin Suchan
1 000 Kč

🥂🖐😊

stanislav Grünzweig
500 Kč

Dycky Dědina!

Smartfield s.r.o.
5 000 Kč