ANO, ANO


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Letní tábory a sportovní soustředění

Prázdniny se blíží a některé děti zatím neví, jestli budou moci jet na svůj letní tábor nebo se svým týmem na sportovní soustředění. Prosíme o vaši pomoc, aby mohly strávit prázdniny plné dobrodružství, koupání a kamarádství.

vybíráme od 2.6.2022
39 550 Kč
vybráno 122 % z 32 300 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Nela“  10 let, do dětského domova ji vrátila pěstounská rodina před rokem. V pěstounské rodině žila 6 let, před tím 2 roky v dětském domově. Chodí do 4. třídy. Miluje horolezectví. Ráda tancuje, cvičí dělá hvězdy a stojky. Moc si přeje jet na letní tábor pod stan. Finanční podpora 3.800 Kč na letní tábor.

„Kevin“ 10 let, v dětském domově se sourozenci 4 rok. Chodí do 5. třídy. Moc rád maluje a vyrábí. Má rád sport, jezdí na kole a na bruslích, hraje fotbal a florbal. Prosí o zaplacení letního florbalového soustředění. Finanční podpora 4.200 Kč za florbalové soustředění.

„Jana“ 13 let, žije s bratrem v pěstounské péči u své tety, která se stará o postiženého syna. Byla odebraná pro tělesné a psychické týrání. Chodí do 8. třídy a výborně se učí. Je to úžasný člověk, stále usměvavá a bojovná holčina. Hraje závodně fotbal a potřebuje pomoc zaplatit fotbalové soustředění. Finanční podpora 4.900 Kč za fotbalové soustředění.

„Marek“ 10 let, přišel se sourozenci do dětského domova před 5 lety. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli, bez vody a elektřiny. Chodí do 5. třídy. Rád sportuje a hraje fotbal, taky rád čte a hraje na počítači. Moc rád by v létě chodil do příměstského sportovního tábora. Finanční podpora 1.900 Kč za sportovní tábor.

“Jonáš“ 12 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 6. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a již pátý rok s bráchou chodí na tréninky. Rád hraje fotbal a jezdí na kole. Maminka, nemá takové finanční možnosti a Jonáš si moc přeje se zúčastnit basketbalové soustředění. Finanční podpora 4.800 Kč za basketbalové soustředění.

“ Anička“ 7 let, v dětském domově od června 2021, pro zanedbání péče. Chodí do školky. Je tak trochu ztracená, ale úžasná, jak prožívá každý okamžik. Moc by si přála o prázdninách chodit do příměstského sportovního tábora. Finanční podpora 1.900 Kč za příměstský tábor.

“ Zita“ 10 let,  žije v dětském domově 9 rok. Moc se jí stýská po mamince, ale ta se o ni nezajímá. Moc ráda tancuje a hraje si. Chodí do 4. třídy, kde se ji moc líbí. Už 3 rok chodí do tanečního kroužku DMC a ráda by jela na letní taneční soustředění.
Finanční podpora 5.500 Kč za taneční soustředění.

„Marek“ 11 let,  je v domově druhý rok. Chodí do 6. třídy. Moc rád pracuje rukama a tvoří. Rád sportuje, jezdí s kamarády na kole a chodí do cyklistického oddílu BMX. Má velké přání jet na cyklistický tábor. Finanční podpora 5.000 Kč za cyklistický tábor.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krasne prazdniny!

jana Krupickova