Zvířata nejíme, z.s.


Děti, mládež, rodina Zvířata

Náctiletí aktivisté: Život v neveganském světě

Dokument, který má za cíl zbořit předsudky ohledně veganské stravy u dětí a posílit generaci mladých lidí v angažování se za lepší svět.

vybíráme od 1.6.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jaké to je být mladistvými, kteří se rozhodli bojovat za společenskou změnu? Dokumentem vás provedou teenageři, kteří se před několika lety stali nejen vegany/kami, ale i aktivisty/kami za osvobození zvířat. Odmítají se podílet na vykořisťování zvířat a motivují k tomu i ostatní.

Středometrážní dokument Náctiletí aktivisté: Život v neveganském světě vám dá nahlédnout do světa mladistvých, kteří mají míru soucitu tak vysokou, že se rozhodli vystavit se šikaně a nepochopení většinové společnosti. Nejen hlavní postavy, ale i další mladí bojovníci vás provedou jednak životem aktivistů, ale také společně s nimi navštívíte instituce, kvůli kterým nová soucitná generace naráží na předsudky, ať už v ordinacích doktorů, ve školním či domácím prostředí.

Termín dokončení
Dokument bude mít premiéru 11. 11. 2023.

Financování projektu
Finance potřebujeme především na produkci, následnou postprodukci ve studiu, na pokrytí provozních nákladů, propagaci dokumentu. Další neméně důležitou součástí je také vznik webových stránek, které budou určené dětem a teenagerům, kteří se rozhodnou žít vegansky.

Kde se dokument objeví
Budeme se snažit zajistit promítání na filmových festivalech, ve školních institucích, později bude přístupný volně ke shlédnutí online.

Jsme vám vděční za finanční podporu našeho projektu, který má za cíl zbořit předsudky ohledně veganské stravy u dětí a posílit generaci mladých lidí v angažování se za lepší svět.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

On-line premiéra dokumentu Náctiletí aktivisté: Život v neveganském světě proběhne 26. 11. ve 12:00 na speciálně vytvořených stránkách www.veganstvivdetstvi.cz

PREMIÉRA DOKUMENTU

Rádi bychom Vás pozvali na premiéru dlouho očekávaného dokumentu Náctileté aktivisté: Život v neveganském světě, která se uskuteční v sobotu, 11. 11. od 17h v pražském kině Atlas.

Další promítání v kinech neplánujeme, tak si nenechte ujít tuhle jedinečnou událost. Po filmu proběhne i diskuse s tvůrci a některými účastníky.

Právě pracujeme na webových stránkách k dokumentu. Kromě toho, že budou pastvou pro oko, tak bychom vám tam také chtěli dát možnost shlédnout dokument zdarma! A nejen to! Stránky chceme dát k dispozici dětem a teenagerům, kteří se potřebují zorientovat ve veganské stravě a vůbec veganském životě a vším co s tím souvisí. Na stránkách budou zásady veganského stravování zaměřené na děti a teenegery, návody, jak komunikovat s rodiči změnu stravování, jednoduché a výživné recepty z dostupných a levných surovin, praktické rady ohledně veganského školního stravování a mnoooho dalšího! Má to ale jeden háček... Bez vás to nezvládneme. Vybudovat a naplnit takové stránky obsahem stojí spoustu času a peněz. A proto potřebujeme vaši pomoc. Buďte součástí tohoto jedinečného počinu, který nemá v ČR obdoby, přidejte se k nám a pomozte nám s jejich vznikem. Pojďme společně pomoci budoucím vegankám a veganům a umožněme shlédnutí dokumentu široké veřejnosti.

Zveřejnili jsme první trailer k chystanému dokumentu Náctiletí aktivisté

Založení projektu

Dekuji za film a za praci kterou delate!

Dárce
5 000 Kč

Jste skvělí děkuju za Vaši podporu těch co to potřebujou to zvládneme 🫶

Josef Havel
222 Kč

Dekuji za Vasi praci, a moc Vam fandim!!❤️

Klára Milkova
100 Kč

Ďakujem za vašu odvahu! Robíte skvelú vec, je super vidieť, že vyrastá ďalšia generácia uvedomelých ľudí ❤️ Bude nás viac.

Lucia Marcinová
500 Kč

Vydržte, vaše činnost má smysl!

Dárce
200 Kč

Nastupující generace bojovnic a bojovníků za práva zvířat mě naplňuje optimismem.

Pavel Roreček
1 000 Kč

Jsem rád, že takové projekty vznikají. Podpora mladých veganů je velmi důležitá. Jde o budoucnost
Rád jsem podpořil.✌️

Skřivánek Pavel
300 Kč

Veganské děti to mají v nesoucitném světě velmi těžké, stojíme za nimi!
Díky za výborný projekt!

Alexandr Darius Radecký
3 000 Kč