České centrum pro investigativní žurnalistiku, o.p.s.


Osvěta a poskytování informací Protikorupční aktivity

investigace.cz slaví 9 let!

Už 9 let odhalujeme organizovaný zločin, který má dopad na Česko a Slovensko. Už 9 let se pouštíme do boje s mafií a offshorovým tajemstvím a pomáháme vracet miliardy do státních rozpočtů. Pojďte to s námi oslavit a zúčastněte se naší online narozeninové party! Kupte si virtuální drink či občerstvení a připojte se 20. června na narozeninový večírek, jehož součástí bude debata o největší kauze, na které jsme dosud pracovali. Oslavte to s námi a nahlédněte do zákulisí Pandora Papers z vašeho obýváku!

vybíráme od 6.6.2022

Oslavte s redakcí investigace.cz 9 let!

Objednejte si občerstvení v našem virtuálním baru a připojte se na online oslavu.
27 300 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Navštivte náš virtuální bar…
Připojte se k naší narozeninové výzvě a vyberte si něco z našeho virtuálního menu. V emailu vám přistane potvrzení, pozvánka na online party a vaše objednávka se objeví v našem virtuálním Esco Baru!


V nabídce našeho virtuálního baru najdete sněhobílou koksosku, chránící cop cake, devadesátkové mafiánky a dovolenkářemi oblíbenou krymroli.

V našem virtuálním baru vám náš barman umíchá tajuplné offshorito, nabombenou mafiosu, hazardní tax on the beach a osvobozující russia libre.

Všechny drinky nabízíme samozřejmě i ve virgin variantě :) Zakoupením drinku nebo dortíku podpoříte práci našeho investigativního týmu. Naše texty vznikají hlavně díky finanční podpoře lidí, jako jste vy.


Online narozeninový večírek? 
Narozeninový večírek s virtuálním občerstvením! V našem baru si objednáte virtuální občerstvení dle libosti a 20. června večer, pokud budete mít čas a chuť, se z pohodlí gauče připojíte na narozeninovou debatu s výjimečnými hosty.
 
Kromě toho, že si připomeneme nejdůležitější milníky a kauzy investigace.cz, se můžete těšit také na debatu o naší největší kauze vůbec: o kauze Pandora Papers. O tom, jak jsme ji zpracovávali a jaké jsou její dopady, budou diskutovat zakladatelka a ředitelka investigace.cz Pavla Holcová, ekonom a odborník na daňové ráje Petr Janský a AML expert Kamil Kouba. Moderovat bude novinář a komentátor ekonomického a politického dění David Klimeš. 

Proč oslavujeme zrovna devítku?
Loňský rok byl pro nás velkým milníkem. Rozrostla se nám redakce, vydali jsme naši největší kauzu vůbec, spustili jsme novou rubriku, nový podcast, měli jsme rekordní návštěvnost i podporu. Abychom si současné tempo i tým udrželi, potřebujeme vaši podporu.

Pomozte nám zaplnit náš virtuální bar! 
Podpořte novináře z investigace.cz, aby tu mohli fungovat i dalších 9 let!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ráda se zúčastním a přiťuknu si s vámi.

Lenka Fabešová

Díky za to, že děláte pořádnou novinařinu světové úrovně.

Klára

At se dari i nadale 🥳 Jsem rad, ze jeste podobna media existuji. Obcas mam pocit, ze je to pro nektere smejdy vetsi strasak, nez policie... ✌🏻

Daniel Trojan

Držím palce !

Bob
2 000 Kč

držte sa pravdy ďalších 10 rokov, veľmi obdivujem vašu prácu

Ivana Škodová
350 Kč

Díky za Vaši práci. Na Mafiánka a Tax on the Beach se moc těším :)

Kristýna Waicová