ENDO Talks CZ, z.s.


Vzdělávání a výzkum Zdraví

SUPPORT CENTRUM

Pacientská organizace ENDO Talks tak kromě osvěty také buduje SUPPORT Centrum pro ženy s endometriózou, které často dostabou diagnózu v ordinaci a nemají prostor se zeptat na všechno co tato nemoc do jejich života přináší. Vyškolené dobrovolnice je tak provázejí na jejich cestě, umožňují sdílení a podporu. V případě odborných dotazů mají možnost informace získat od garantů z řad primářů a dalších odborníků. Finance využijeme na pokrytí odborných školení (psychosociální práce, nenásilná komunikace, gynekologie, IVF, fyzioterapie, přehled o alternativní medicíně) pro dobrovolnice. Dále dobrovolnicím hradíme pravidelnou supervizi s týmem terapeutů v zájmu zachování psychohygieny.

vybíráme od 8.6.2022

SUPPORT CENTRUM - ENDO Talks CZ

Budujeme podpůrnou platformu pro ženy s endometriózou.
22 201 Kč

přispělo

21 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
ENDO Talks dělá osvětu u mladých dívek, stejně tak u jejich rodičů nebo u mediků o málo probádaném onemocnění, které postihuje každou desátou ženu. Endometrióza je nezhoubné onemocnění, kdy tkán podobná endometriu napadá okolní orgány a způsobuje srůsty, krvácení a chronické bolesti. V polovině případů je příčinou neplodnosti. 

Původ této nemoci není znám.



Pacientská organizace ENDO Talks tak kromě osvěty také buduje SUPPORT Centrum pro ženy s endometriózou, které často dostanou diagnózu v ordinaci a nemají prostor se zeptat na všechno co tato nemoc do jejich života přináší. Vyškolené dobrovolnice je tak provázejí na jejich cestě, umožňují sdílení a podporu. V případě odborných dotazů mají možnost informace získat od garantů z řad primářů a dalších odborníků.



Finance využijeme na pokrytí odborných školení (psychosociální práce, nenásilná komunikace, gynekologie, IVF, fyzioterapie, přehled o alternativní medicíně) pro dobrovolnice. Dále dobrovolnicím hradíme pravidelnou supervizi s týmem terapeutů v zájmu zachování psychohygieny. Tímto zajišťujeme bezpečné prostředí pro sdílení a pomoc v těžkých životních situacích.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za vaší práci.

Štefan Chuchut
1 000 Kč

DĚKUJEME ZA PRÁCI

Stanislav Ptaček
5 000 Kč

Věřte ve svou sílu...

Dagmar Kleplová
300 Kč

Díky, že pomáháte ♥

Jana Pechová
1 000 Kč

Děkuji ENDO Talks za jejich web a nápomocné informace, které mi moc pomohly v prvních dnech mého zjištění… 🙏

Jarmila Hazuková