Fridays for future, z.s.


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

Podpořte náš nový projekt pro rozvoj lokálních skupin: Klimatickou jízdu!

Jsme středoškoláci a středoškolačky a není nám jedno, jak společnost a politici nakládají s naší planetou. Usilujeme o důslednou a co nejrychlejší ochranu klimatu, ale na to potřebujeme posílit naše lokální skupiny prostřednictvím Klimatické jízdy. Pokud s tímto konceptem souzníte, podpořte nás prosím.

vybíráme od 24.5.2022

Podpořte náš nový projekt pro rozvoj lokálních skupin: Klimatickou jízdu!

0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jak už asi všichni víme, v jednotě je síla, a to hlavně pro klimatické hnutí. Je třeba nezapomínat na jednotlivé články, bez kterých by tohoto celku nebylo možné dosáhnout. Klima musíme řešit po celé ČR, nejen v několika největších městech. Proto jsme se rozhodli více podporovat a rozvíjet své lokální skupiny v jednotlivých městech po České republice.
Děláme to pomocí KLIMATICKÉ JÍZDY, která spočívá v objíždění různých měst po celé České Republice a pořádání přednášek, workshopů a promítání pro lokální středoškoláky. Už jsme zamířili do Ostravy, v blízké době nás čeká Klimatická jízda třeba v Hradci Králové nebo Telči. 
Zároveň tímto způsobem rozšiřujeme povědomí o nutnosti rychlého řešení klimatické krize mezi širokou veřejností.
Přispíváním na tento odkaz podporujete organizaci akcí v městech po celé republice, vznik lokálních skupin a celkové otevření nových možností pro jejich prosperování.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu