Zvířata nejíme, z.s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

Nevinné oběti

Projekt Nevinné oběti tvoří galerii fotografií a videí, které vypráví příběhy zneužívaných zvířat na území České republiky. Ukazuje tváře nevinných bytostí, které se staly obětmi nejen živočišného průmyslu, ale i místa, kde jsou nucena žít a umírat. Fotografie a videa zachycují, jak jsou zvířata nucena žít v českých velkochovech, malochovech nebo domácích chovech. Popisují také, jak vypadá jejich život v laboratořích nebo zoologických zahradách. Zachycují i co se s nimi děje během výlovů, honů nebo při jejich zabíjení. Galerie je vytvořena za účelem šíření informací o tom, co lidé způsobují zvířatům na území České republiky. Je k dispozici novinářům, organizacím, ale i každému, kdo se rozhodne šířit myšlenku osvobození zvířat. Finance budou využity především na pokrytí nákladů za pohonné hmoty, nákup techniky, provoz webových stránek a projektu samotného.

vybíráme od 17.5.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuju..

Aleš Lhotecký

Veľmi Vás podporujem, aktívne sledujem, myslím na Vašu osvetovú i hodnotovú misiu a víziu a ako študent Evangelické teologické fakulty Praha UK sa aktívne zaujímam a angažujem v environmentálnej teológii a etike. Kiež by si uvedomili všetci, a najmä tí ktorí sa odvolávajú na vyššie dobro (humanizmu, viery), že to čo sa pácha v novodobých koncentračných táboroch pre zvieratá, sa nedá nazvať inak ako ohyzdné a inštrumentálne zneužívanie zvierat a ideológia odporného konzumu. Srdečne pozdravujem a prajem veľa síl.

Matúš Kočalka

,,Profit can´t justify cruelty!" Díky za projekt.

Andrea Padevítová
500 Kč

Není možné stále strkat hlavu do písku a předstírat, že se to neděje.

Dominik Caha
300 Kč

Za každou druhou českou (moravskou a slezskou) vesnicí stojí koncentrovaný chov takzvaných hospodářských zvířat – koncentrák. Lidé se ve své pohodlnosti naučili být slepí
k utrpení, které jejich chuť, vkus, zvyk způsobují ostatním stvořením. To, co ukazují fotografie projektu Nevinné oběti není nijak výjimečným hnusem, který "se u nás přece neděje". Projekt ukazuje surovou realitu, která stojí za deseti miliony porcí českých obědů denně, pro které byl někdo vězněn, zneužíván a zavražděn.

Lukáš K.