Cirqueon, z. ú.


Sport a volný čas

PODPOŘTE REKONSTRUKCI CIRQUEONU

Svým darem podpoříte rekonstrukci a vybavení 3. haly pro kurzy, zútulnění recepce, která se promění na kavárnu a relax zónu, ale také renovaci šaten, toalet a sprch.

vybíráme od 20.5.2022

PODPOŘTE REKONSTRUKCI CIRQUEONU

Svým darem podpoříte: • rekonstrukci a otevření 3. haly pro kurzy • vytvoření kavárny a relax zóny • renovaci šaten, toalet a sprch
28 000 Kč

přispělo

23 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Zub času se podepsal i na CIRQUEONu. Rádi bychom ho v průběhu léta zkrášlili a předělali, aby se v něm naši kurzisti a návštěvníci cítili lépe. Jelikož od září 2022 otevíráme nový prostor CIRQUEON LAB v Petrohradské ulici ve Vršovicích, který bude sloužit primárně umělecké tvorbě, uměleckému výzkumu a pravidelným tréninkům českých a zahraničních umělců z oboru nového cirkusu, uvolní se tak v Nuslích hala pro další pravidelné kurzy a nejrůznější jednorázové workshopy. Sečteno a podtrženo: nabídky pravidelných kurzů navýšíme o třetinu a potěšíme tak zájemce, kteří na svoji premiérovou lekci nového cirkusu netrpělivě čekají.


Hala, která doteď sloužila uměleckým rezidencím, potřebuje projít rekonstrukcí a opatřit nejrůznějšími žonglátky, lany, šálami a pomůckami k pozemní akrobacii. A když už se jednou pustíme do renovace, vezmeme to více z gruntu a uděláme to pro vás hezké. 

Novou podobu dostane i recepce, kterou proměníme v chill out zónu s kavárnou a wifi připojením. Chceme tak mnohým zpříjemnit čekání na ratolesti, jiným zase dopřát odpočinek v inspirativním prostředí. 

Zvýšená kapacita kurzů si žádá nové a rozšířené šatny. Naším přáním je dimenzovat šatny do výšky a vybudovat tak dvě patra, která budou sloužit jako zázemí našim kurzistům. Nezapomínáme ani na renovaci toalet a sprch. 

Podpořte CIRQUEON v renovaci nuselského centra. Celkový rozpočet rekonstrukce je 500 000 Kč. 

Za vaše peněžní dary předem děkujeme. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jste moc sympatičtí! Držím palce, ať se daří!

Lucie Štěpánková
2 000 Kč

jste NEJlepší a synátor to u Vás miluje...díky za to!!! Letos si to okusím i já, protože jsme se přihlásili na středu s fotrem za zády :-) Honza Kolman

Jan Kolman
1 000 Kč

Bude to krásné! 🧣

Arte Levite
2 000 Kč

Hodně štěstí...

Jiří Sadila
200 Kč

Už se těšíme!

OT
3 000 Kč