Pet Heroes z.s.


Zdraví Zvířata

Mia a Kubík potřebují vaší pomoc

Mia a Kubík byli před časem zachráněni jejich milovanou paničkou. Nyní však mají zdravotní potíže a jejich panička se dostala do těžké životní situace, kvůli které bohužel sama na veterinární péči nestačí. Pomůžete prosím Mie a Kubíkovi s náklady za jejich péči, aby se mohli se svou paničkou zase radovat?

vybíráme od 9.5.2022
6 400 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tento příběh začíná u laskavého páru, který se rozhodl nabídnout svůj domov a lásku pejskům, které do té doby štěstí spíše obcházelo. Postupem času tak společně zachránili fenky Elišku, Miu a pejska Kubíka, se kterými si užívali radostný život plný lásky.

Fence Elišce však jednoho dne začaly chronicky selhávat ledviny a na veterině začala být víc než doma nebo v parku. Dlouhou dobu statečně bojovala na kapačkách až nakonec odešla za svým páníčkem. Mia a Kubík tak zůstali pouze se svou paničkou a společně se ocitli v těžké situaci.

Mia i Kubík totiž začali mít také zdravotní problémy, které vyžadují nejen pravidelné návštěvy pana doktora, ale i vyšetření a léky. Jejich panička na to však bohužel přestala finančně stačit.

Pomůžete jí prosím společně podruhé zachránit Miu s Kubíkem, aby se jim dostalo veterinární péče a mohli se se svou paničkou zase radovat?

Děkujeme.


KUBÍK


MIA


ELIŠKA


Příspěvky nad rámec výdajů za Miu a Kubíka budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Doufám, že bude oběma prdolkum brzo lépe ❤️

Veronika Krofova
500 Kč

Také v to moc doufáme a moc děkujeme za jejich podporu. <3

Pet Heroes z.s.

Ať jste zase brzy všichni spokojení a zdraví :)

Jiří Prokeš
200 Kč

Moc za Miu a Kubíka děkujeme. <3

Pet Heroes z.s.

Hodně štěstí 🍀

Petra
100 Kč

Mia a Kubík moc děkují.

Pet Heroes z.s.