Sue Ryder


Senioři Zdraví

Poradenství pro seniory: Neztratit se ve stáří

78 % pomoci poskytuje portál Neztratit se ve stáří a poradenský tým Sue Ryder jen díky podpoře dárců. Je bezplatná a dostupná v celé ČR. Každý den tady hledá pomoc průměrně 36 seniory. Darujte, prosím, ať pomoc a radu dostane úplně každý starý člověk.

vybíráme od 1.7.2022

Darujte, aby radu a pomoc dostal každý starý člověk

17 301 Kč

přispělo

8 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
„Používám internetovou adresu, ale nevím, jak tady vyhledat pomoc v mém stavu. V 81 letech už tomu prostě nerozumím a jsem úplně sama. Jsem vděčná, že jste mi odpověděli a poslali mi všechny informace a kontakty. Málokdo by se vůbec zabýval mojí prosbou o pomoc.“ paní Marie, 81 let, klientka poradenské linky Sue Ryder
78 % pomoci poskytuje poradenský tým Sue Ryder a také portál Neztratit se ve stáří jen díky podpoře dárců. Je bezplatná a dostupná v celé ČR. Každý den u nás hledá pomoc průměrně 36 seniory. Darujte, prosím, ať pomoc a radu dostane každý starý člověk.

Přispět můžete prostřednictvím platební brány na této stránce nebo dar poslat přímo na účet Sue Ryder: Česká spořitelna - 44994422/0800.

Děkujeme Vám z celého srdce. ❤

Monika Havlová
Péče o dárce
Mobil: +420 775 429 446
E-mail: monika.havlova@sue-ryder.cz

www.neztratitsevestari.cz
www.sue-ryder.cz

PS: Potvrzení o poskytnutí daru Vám zašleme e-mailem vždy v lednu následujícího roku, abyste ho měli včas k daňovému přiznání.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

děkuji za vyřízení dotazu. Sýkorová Jaromíra

jaromíra Sýkorová
100 Kč