Green Doors z.ú.


Lidé s postižením

Udělej krok 2022

4 měsíce a 4 lidé s duševní nemocí, kteří se chtějí posunout dál! Od června do září sbíráme finance na jejich KROKY.

vybíráme od 26.4.2022
57 271 Kč
vybráno 91 % z 62 975 Kč

přispělo

64 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pomoz udělat KROK člověku s duševní nemocí


Hana, Petra, Otto a Magdalena… Všechny spojuje problém zvaný duševní onemocnění, ale i touha posunout se v životě dál. Tito čtyři lidé si prožili životní propad díky silným úzkostem, depresím, poruchám osobnosti nebo obsedantně-kompulzivní poruše a po úporné práci na vlastní duši a stabilizaci svojí situace se pokoušejí opět nakopnout svůj život a vydat se směrem, který jim umožní naplněnou existenci.


OTTO

Ottopracuje v chráněné dílně, kde maluje obrázky Prahy. Rád by se však ve své práci zdokonalil, aby se obrázky lépe prodávaly. Kurz malby by ho stál 7.900 Kč.
https://www.cistaduse.cz/lide/otto/


MAGDA

Magda by se po roce stráveném v terapeutické komunitě ráda přestěhovala mimo Prahu. Pro snazší dopravní obslužnost i pro posílení vlastního sebevědomí by si chtěla udělat kurz autoškoly. Ten by ji stál 18.900 Kč.
https://www.cistaduse.cz/lide/magda/


HANA

Hana má ráda zvířata, studuje kynologii a jednou by chtěla pracovat ve firmě prodávající krmivo pro psy. Pro pokračování ve studiu potřebuje zvýšit úroveň angličtiny. Kurz, který ji v tom pomůže vyjde 23.225 Kč.
https://www.cistaduse.cz/lide/hana/


PETRA

Petře dlouhodobá léčba elektrošoky poškodila kognitivní funkce. Ráda by je znovu nabyla pomocí kurzu tvůrčího psaní. Ten ji vyjde na 12.950 Kč.
https://www.cistaduse.cz/lide/petra/



Pomozte nám získat potřebných 62.975 Kč na uskutečnění jejich KROKŮ, které je posunou v životě dále.


Informace k projektu naleznete na: www.cistaduse.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Fandím! Můj táta taky maluje a já se o to taky občas pokouším..:)) Je to relax a je to fajn, držím palce ať se ti kurz líbí.

Mína

Hodně štěstí!

Dárce
330 Kč

Ahoj Otto,
díky za Tvoji otevřenost a chuť se v životě posouvat dál. Taky mám lehké úzkostí, takže si dokážu představit, jak to může být někdy náročné. Drž se a žij!

Dárce
550 Kč