PROSTOR PRO, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Pomoc Ukrajině

Pomoc dětským uprchlíkům v KLÍDKU

Válka na Ukrajině vyhnala z domovů desítky tisíc dětí a dospívajících. Ti se teď ocitají v novém prostředí, bez znalosti jazyka a s traumatizujícími vzpomínkami v duši. V KLÍDKU dobře víme, co to znamená řešit vážné potíže dětí a dospívajících, kteří se ocitli v obtížné životní situaci. Proto svou pomoc aktuálně nabízíme i ukrajinským dětem ve všech městech, kde naše týmy působí. Prosíme, podpořte tuto mimořádnou pomoc mimořádným darem! Pomůžete dětem zvládnout jedny z nejtěžších chvil v jejich životech.

vybíráme od 20.4.2022

NZDM KLÍDEK - UKRAJINA

Podpořte prosím nízkoprahovou terénní práci s ukrajinskými dětmi!
500 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
NZDM KLÍDEK je bezpečné místo pro děti, dospívající a mladé lidi ve věku 6-22 let, kteří se ocitli v obtížné životní situaci. Pomáháme v něm našim klientům s osobními, rodinnými a dalšími problémy, které je postihly a jejichž zvládání je nad jejich síly.

Nasloucháme, radíme, pomáháme klientům s odpočinkem, nacházíme společně řešení. Už 22 let dáváme prostor pro změnu k lepšímu.

Aktuálně se mnoho českým měst potýká s náporem dětských uprchlíků. Ve všech městech, kde působíme:

  • Hradci Králové
  • Třebechovicích pod Orebem
  • Kostelci nad Orlicí
  • České Skalici
  • Úpici
jsme proto v kontaktu s místními úřady a aktivně jim nabízíme pomoc a naše služby zaměřené na práci s dětmi a dospívajícími. Umíme si poradit s jazykovou bariérou, dokážeme přizpůsobit naši práci mimořádné situaci. 

Bez dárců je ale nemožné poskytovat dlouhodobě pomoc nad rámec našich dosavadních kapacit. Vaše podpora nám umožní posílit personální kapacitu a tím vytvořit prostor pro rozšíření naší pomoci i k nově příchozím uprchlíkům z ukrajinské války.

Děkujeme, že pomáháte!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu