Domov pro zvířata z.s.


Životní prostředí Zvířata

Voliéra pro kočky

Je jaro a my jsme tu s dalším projektem, tentokrát se pouštíme do kočičí voliéry, která bude navazovat na náš kočičí domek, který je v provozu od letošního ledna. Naším cílem je vybrat dostatek financí, abychom byli schopni našim kočičákům poskytnou bezpečný východ ven, aniž by některému z nich hrozilo nebezpečí. Momentálně máme v péči 25 koček, různého věku, každá má jiný příběh (darované, nalezené, zachráněné atd.) jedno mají ale společné, zaslouží si bezpečný domov a proto jsme tady s prosbou k Vám o pomoc s realizací jejich přání. Předpokládaný odhad na realizaci je 160,000 Kč.

vybíráme od 19.4.2022
4 620 Kč

přispělo

9 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Máme před sebou další realizaci projektu, tentokrát se týká našich koček. Kočky byly vlastně první zvířata, kterým jsme společně s mojí mámou začaly skoro víc jak před 15 lety pomáhat.


Jednalo se tehdy o kočičí nalezence z benešovských sídlišť, kterým většinou nikdo nevěnoval pozornost. S postupem času jsme se dostávaly na velké množství našich svěřenců a s příchodem veganství jsme trochu přehodnotily naše celkové fungování a rozhodly se pomáhat všem zvířatům a to bez rozdílu. A o skoro dva roky později vznikl azyl Domov pro zvířata.


Kočky tedy pomohly vzniku našeho azylu, a proto jsme tu s projektem jejich voliéry.
Voliéra bude navazovat na kočičí domek, který je v provozu od ledna letošního roku a velká většina koček (až na marody) se tam přesunula. Kočičí domek byl pořízen a zařízen z vlastních prostředků, nicméně na voliéru už nám finance bohužel nevycházejí.

V rámci plánování voliéry byl vytvořen jednoduchý plánek s rozměry a požadavky, který jsem rozeslala do několika firem. Průměrná, odhadovaná částka, která bude nutná vynaložit se pohybuje kolem 160.000 Kč. Bohužel je v současné době nedostatek stavebního materiálu a práce jako takové a sehnat šikovné řemeslníky se zdá jako nadlidský úkol. Čekají nás ještě konzultace a ujasnění si finální částky a finálního vzhledu voliéry ale rádi bychom, aby výstavba započala co nejdříve, ať mají naši svěřenci brzy možnost jít ven.


Naše kočky nebyly nikdy zvyklé pohybovat se jen tak po okolí, proto vypuštění je nepřichází v úvahu, zejména také pro různá nebezpečí, která na ně číhají. V současné době máme v péči 25 koček.
Děkujeme za každou pomoc.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dekuji za to, co delate pro kocicky.

Tadeáš Beránek
1 000 Kč