Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika


Lidé s postižením Zdraví

Darujte speciální stravu.

Nadační fond Bátor Tábor pořádá tábor odvahy pro děti s onkologickým onemocněním a jejich rodiny. Děti během své nemoci zpravidla ztrácejí na váze a klíčové je pro ně udržet si výživově vyrovnanou stravu. Správná výživa je nezbytná pro funkci organismu ve zdraví, ale v nemoci je její vliv ještě významnější. Pomozte nám zajistit stravu na táboře pro každé z našich dětí, přesně podle jejich diet.

Pomozte nám dopřát dětem stravu, kterou potřebují.

Záleží-li vám na pomoci vážně nemocných dětí, zvažte jejich podporu i vy.
0 Kč
vybráno 0 % z 20 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Správná výživa je nezbytná pro funkci organismu ve zdraví, ale v nemoci je její vliv ještě významnější. Pomozte nám zajistit stravu na táboře pro každé z našich dětí, přesně podle jejich diet. Organismus nemocných dětí není schopen přijímat dostatečné množství biologicky hodnotné stravy. Každé dítě má speciální dietu, aby se jim dostávalo tolik živin, které právě jejich tělo potřebuje. 

A jak jim můžete pomoci vy? 

  • 100 Kč - pokud například dnes vynecháte kávu z kavárny = za 100 Kč připravíme dítěti chutný a plnohodnotný oběd přesně podle jeho diety
  • 250 Kč - za 250 Kč připravíme pro jedno dítě jídlo na celý den 
  • 1000 Kč - za cenu večeře pro dva se skleničkou vína, tj. za 1000 Kč dokážeme připravit pro dítě jídlo na celý tábor
Našim cílem je vybrat celkem 20 000 Kč. Tyto peníze nám pomohou zafinancovat stravování pro všechny děti po celou dobu tábora. Mockrát vám děkujeme za podporu a sledujte naší cestu s dětmi na sociálních sítích: Facebook nebo Instagram.

Pokud se chcete dočíst více o našem táboru, tak se podívejte na webové stránky Nadačního fondu Bátor Tábor.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu