Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika


Lidé s postižením Zdraví

Pomozte navracet dětství!

Rakovina převrátí vzhůru nohama život celé rodiny, zejména když se týká dětí. Českým rodinám s dětskými onkologickými pacienty přinášíme tábor zážitkové terapie, na který mohou jet všichni dohromady – rodiče, dítě i jeho sourozenci. Společně si odpočinou, nasbírají zážitky a dostanou prostor pobýt v chápavé komunitě lidí s podobným osudem.

Pomozte nám získat finance na terapeutický rodinný tábor

Záleží-li vám na pomoci vážně nemocných dětí, zvažte jejich podporu i vy.
3 250 Kč
vybráno 8 % z 40 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Bezstarostné dny, zábava, noví lidé a zážitky, které zůstanou v paměti. To a mnohem více čeká na děti a jejich rodiny na Bátor Tábor – Táboře Odvahy. Na našem táboře se děti stávají znovu dětmi a spolu se zbytkem rodiny si mohou odpočinout, bavit se, zkoušet nové věci nebo překonávat sebe sama, a to všechno v komunitě, která jim rozumí a potkal je stejný osud.
„Konečně můžeme strávit pár dní na místě, kde si nikdo nemyslí, že jsme jiní jen proto, že máme nemocné dítě. Můžeme se tu ze všeho radovat.“ Rodič táborníka 
Tábor funguje na principu zážitkové terapie, která posiluje sebevědomí, soběstačnost, odvahu zvládat překážky a její dlouhodobý přínos je potvrzený v odborné studii Yale university a tábor pořádáme pro rodiny s dětmi vcela ZDARMA.
Naše programy nabízí táborníkům různé výzvy, které mohou podstoupit. Mají tak šanci zažít pocit úspěchu a získat sebevědomí. Vytvořit tyto výzvy je něco, co stojí peníze a právě vy můžete být ten člověk, který umožní dalšímu dítěti se našeho tábora zúčastnit.
Chtěli jsme vám nabídnout možnost přispět na něco konkrétního, skoro až hmatatelného. Podle výše svého příspěvku můžete koupit například jednodenní aktivitu pro jedno dítě (jako je lukostřelba nebo lanové centrum) a nebo rovnou balíček všech aktivit, který si dítě během 4denního tábora vyzkouší.
Chcete vědět jak takový podobný tábor proběhl například v Maďarsku? Podívejte se na video níže. Děkujeme předem za váš příspěvek.


Pojďte měnit lidské životy s námi!

Mockrát vám děkujeme za podporu a sledujte naší cestu s dětmi na sociálních sítích: Facebook nebo Instagram. A pokud se chcete dočíst více o našem táboru, tak se podívejte na webové stránky Nadačního fondu Bátor Tábor.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Snad maličkost ode mě pomůže rozzářit tváře dětí. :-)

Dárce

Kiezby tato malickost aspon nachvilku pomohla zabudnut na utrpenie a vycarila usmev na tvari.

Dárce

Pořádný kopec odvahy na všechny ty skvělé aktivity na táboře přeji. Skvělý projekt.

Janča
250 Kč