Nadační fond Zlatý oříšek


Děti, mládež, rodina

Darujte nadaným dětem i sobě naději

Okolní svět často vidí jen zlatou skořápku jejich úspěchů, už méně pak to, s čím vším se tyhle děti musí prát, když se nechtějí vzdát svých přání a snů. Pro nás ve Zlatém oříšku jsou ale právě tyto odvážné děti, které se nebojí překážek ani těch nejtěžších výzev, radostnou nadějí, že budoucnost České republiky DÍKY NIM bude JEN A JEN LEPŠÍ... Děkujeme, že chcete pomáhat nadaným dětem s námi!

vybíráme od 7.4.2022

Pomáhejte se Zlatým oříškem!

Děkujeme za vaši podporu.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nadační fond Zlatý oříšek se od roku 1998 věnuje všestranné podpoře nadaných a úspěšných dětí České republiky. Svými mediálními a osvětovými aktivitami upozorňuje na skutečnost, že i talentované děti potřebují soustavnou a systematickou pomoc a pozornost veřejnosti si zasluhují nejen jejich úspěchy, ale také cílená podpora těchto dětí. Jsme totiž přesvědčeni, že podpora nadaných a aktivních dětí je pro kulturní i ekonomickou budoucnost České republiky naprosto zásadní.
 
Naše celoroční aktivity jsou tak zaměřeny na finanční a materiální podporu, pedagogickou i psychologickou pomoc, vyhledávání nových příležitostí a další rozvoj talentovaných a aktivních dětí napříč obory.
 

Vrcholnou a tradiční součástí celého projektu je soutěž Zlatý oříšek. V průběhu televizního finále vysílaného Českou televizí vždy na Nový rok představujeme veřejnosti 21 nadaných a šikovných dětí z různých oborů lidské činnosti. Prestižní cenu Zlatý oříšek společně s finanční odměnou pak získává 7 nejlepších.
O tom, jak pomáháme, více na:
Podpořte naši práci a staňte se jedním z dárců Zlatého oříšku!
Začněte pomáhat nadaným dětem České republiky už dnes!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu