Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Lidé s postižením

Pila pro sociální podnik FOVY

Sociální podnik FOVY zaměstnává lidi s psychickými poruchami i jiným zdravotním znevýhodněním. Lesní četa podniku se věnuje netěžební práci v lesích regionu Pelhřimovska. Uklízí po těžbě, staví oplocenky, vysazuje nové stromky. Pro každodenní výkon své práce nutně potřebuje pořídit profesionální pilu. Zajistí tak nasmlouvané zakázky, zjednoduší práci a eliminuje prostoje, způsobené poruchami starého a opotřebovaného vybavení.

vybíráme od 4.4.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar pomůže lidem s psychickými problémy.
1 000 Kč
vybráno 5 % z 20 358 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hlavním smyslem činnosti sociálního podniku FOVY s.r.o. je vytvářet pracovní místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním tak, aby mohli rozvíjet své pracovní dovednosti a vytvářet zajímavé produkty pro veřejnost.

Díky projektu Pila pro FOVY chceme zajistit dlouhodobé zakázky, vytvořit nové a mít tak další pracovní místa pro osoby se zdravotním znevýhodněním v regionu. Potřebujeme pořídit novou profi řetězovou pilu.

Sociální podnik má mnohaleté zkušenosti se zaměstnáváním osob se zdravotním znevýhodněním. Ke každému přistupují individuálně. Je přihlíženo k výkonu každého tak, aby na něj nebyly kladeny příliš vysoké nároky. Samozřejmostí jsou zkrácené pracovní úvazky.

Dělání, dělání, všechny smutky zahání....

Celosvětově se neustále zvyšuje spotřeba antidepresiv, duševní nemocí trpí každý pátý Čech.

DOPORUČUJEME SHLÉDNOUT VIDEO :
https://www.youtube.com/watch?v=SezVLDCAlZU&t=4s


Děkujeme za Váš dar.
https://www.fovy.cz


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu