NEZÁVODÍM-POMÁHÁM


Lidé s postižením

Pomozme Nelince | 50 000 výškových metrů

Pro Nelinku Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 19 000 Kč, která bude použita na rehabilitační pobyt v Klimkovicích.

vybíráme od 1.4.2022

Pomozte s námi Nelince!

Pro Nelinku Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 19 000 Kč, která bude použita na rehabilitační pobyt v Klimkovicích.
11 405 Kč
vybráno 60 % z 19 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nela prodělala ve 3 letech vážný úraz. Spadla z výšky 11 metrů a jen díky obětavé rodině, skupině úžasných lékařů a sestřiček, profesionálních terapeutek ve stacionáři je tím, kým je. Pravidelně také absolvuje měsíční pobyty v Klimkovicích a pravidelně dochází do školy. Nela je milá, hodná, usměvavá holčička, která se snaží zdolávat všechny životní překážky, zdravotní trampoty a během toho stíhá ještě žít svůj každodenní život.

Je to obrovská bojovnice, která si prošla poúrazovým polytraumatem, které ji vrátilo zpět do batolecího vývoje, ale vše zvládla! I přesto, že to není stále dokonalé, tak věří, že může být sále lépe.

Jak můžeme pomoct?
Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM by pro Nelinku rád vybral částku 19 000 Kč, která poslouží k jednomu z pravidelných rehabilitačních pobytů v Klimkovicích.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Gabriela Nováková
300 Kč

Přeji Nelince zlepšení zdravotního stavu. Hodně štěstí a lásky.❤️🦄

Leona Maršálková

Nellince z Prahy.

Helena Černotová
300 Kč