NEZÁVODÍM-POMÁHÁM


Lidé s postižením

Pomozme Nicolasovi | 50 000 výškových metrů

Pro Nicolase Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 24 000 Kč, která bude použita na dětský invalidní vozíček.

vybíráme od 1.4.2022

Pomozte s námi Nicolasovi!

Pro Nicolase Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 24 000 Kč, která bude použita na dětský invalidní vozíček.
5 061 Kč
vybráno 21 % z 24 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nicolas má 11 let a je nedonošené děťátko, kterého trápí dětská mozková obrna, rozštěp páteře, syndrom krátkého střeva, těžká mentální retardace, epilepsie a spoustu dalších komplikací…. Nicolas nechodí, nemluví a potřebuje 24 hodinovou péči.

Momentálně je po operaci obou nožiček ve FN Motol v Praze. Strávil 3 měsíce plně na lůžku v sádrách a momentálně se nachází v dětské léčebně v Jánský Lázních v Krkonoších, kde bude celé 2 měsíce rehabilitovat. Následně jej čeká měsíční pobyt v klimkovických sanatoriích, kde budou rehabilitace pokračovat. Domů se tedy dostane až v polovině května – poslední půl rok tedy strávil mimo domov.

Jak můžeme pomoct?
Po návratu bude Nicolas potřebovat nový invalidní vozíček, jehož pořizovací cena je téměř 200 000 Kč. Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM se pokusí vybrat částku 24 000 Kč, která bude sloužit na částečné pokrytí pořizovacích nákladů
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Nikolasovi i jeho mamince zdraví a šťastnější život. ❤️🦄

Leona Maršálková

2411Km z ultraPUNKtrailu Pysely

Vaclav Adamec
2 411 Kč