Pet Heroes z.s.


Zvířata

Čučoriedce našli bulku na bříšku

Čučoriedka vypadala jako zdravá kočička, která se akorát dostala do špatné situace. Potřebovala jen očkování, čipování a test na FIV a FeLV a mohla vyrazit domů. Všechno se ale změnilo, když jí pan doktor na bříšku našel podezřelou bulku a tak musela na několik vyšetření. Prosím, pomůžete jí zajistit veterinární péči?

vybíráme od 25.3.2022
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Čučoriedku jsme přijali před pár týdny. Vypadalo to, že všechno proběhne bez problémů, nic jí nebylo, potřebovala jen naočkovat, očipovat a otestovat na FIV a FeLV, domov se pro ni podařilo najít velmi rychle a v sobotu měla odjíždět. Jen pár dní před odjezdem jí ale pan doktor nahmatal na veterině podezřelou bulku na bříšku. 😭

A tak se odchod do domova odložil. Čučoriedka podstoupila hned několik vyšetření, abychom měli jistotu. Chvíli to vypadalo, že bude potřeba operace, ale nakonec veterináři došli k tomu, že prozatím stačí, když budeme sledovat, zda útvar neroste, protože je Čuču mladičká a útvar není veliký.

Náklady na vyšetření jsou 3 580 Kč, prosím, pomůžete je Čučoriedce zaplatit? 🙏

Příspěvky nad rámec výdajů za konkrétní zvířátko budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu