Pexeso, z.s.


Děti, mládež, rodina Pomoc Ukrajině

PEXESO POMÁHÁ UKRAJINĚ - ČESKÝ JAZYK JAKO NÁSTROJ POMOCI

Ukrajinským dětem celého věkového spektra se snažíme nabídnout možnost účasti na akcích, kroužcích, workshopech a letních příměstských táborech, organizovaných Pexesem. Navíc - dle aktuální poptávky - zavádíme nové produkty, speciálně pro tuto komunitu.

vybíráme od 25.3.2022

PEXESO POMÁHÁ UKRAJINĚ - ČESKÝ JAZYK JAKO NÁSTROJ POMOCI

Prostory Pexesa se v těchto dnech staly zázemím pro uprchlé maminky s dětmi, které u nás nacházejí sounáležitost, podporu, informace, doprovod a navíc možnost účastnit se aktivit, které Pexeso pořádá.
10 000 Kč
vybráno 25 % z 40 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Nabízíme prostor pro ukrajinské děti na Zbraslavi. Naším cílem je zajistit pro ně příjemné a bezpečné místo, zapojit je do činností, které k jejich věku patří, zajistit pro ně nejen dětské kroužky, ale i výuku češtiny, zprostředkovat informace a samozřejmě je seznámit s novými kamarády a zapojit do komunity. 

Jelikož nejsme zařízení spadající pod Ministerstvo školství, nemůžeme čerpat z dotací tohoto úřadu na vyučování českého jazyka a hradit učitele/učitelky češtiny. Spoustu aktivit jsme zatím schopni ufinancovat z jiných zdrojů, ale náklady na tyto profese jsou aktuálně nad rámec našeho rozpočtu.

Proto se obracíme na vás. Pomozte nám uhradit náklady za učitele/učitelky, aby se ukrajinské děti i dospělí mohli naučit náš jazyk, aby měli možnost domluvit se se svými novými kamarády, sousedy, aby měli možnost prožívat spolu s námi pěkné dny mimo svou domovinu. 

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!
Vaše Pexeso

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Російський військовий корабель на хуй.

Dárce
1 000 Kč