Šťastná Srdíčka z.s.


Pomoc Ukrajině Zvířata

Hendikepovaní psi nejen z Ukrajiny

Naším cílem je zajistit nejlepší možný život psům se specifickými tělesnými problémy. Takových, u kterých běžné postupy nepomáhají a proto by také velmi těžko hledali domov. Momentálně svépomocí stavíme domeček pro psy, díky čemuž budeme schopni pomoci dalším psům. Aktuálně jsou v jednání pejsci s neurologickými problémy z Ukrajiny.

vybíráme od 16.3.2022

Bez vás to už asi nepůjde...

Každý váš příspěvek mi pomůže fungovat s nimi a pro ně dál.
111 272 Kč

přispělo

55 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
20 let se věnuji fyzioterapii lidské (řada vrcholových sportovců díky mé péči nemusela zanechat sport. kariéry) i zvířecí, především psí (např. cerebrální hypoplazie, vertebrální syndrom…)


Posledních 5 let ze svých zdrojů provozuji útulek/hospic pro hendikepované psy. (jejich příběhy jsou zde: https://www.stastnasrdicka.cz/)
Jen žrádlo, doplňky a léky mě stojí 80Kč/den/pes. Současných 10 psů mě tak měsíčně vyjde na 24.000,- nepočítaje vodítka, postroje, cvičební pomůcky, veterinární zákroky, hračky, cestovní náklady a podobně…


Doteď jsem provoz hradila z toho, co jsem si vydělala jako fyzioterapeutka a z občasných darů materiálních i finančních.


Po napadení neznámým psem a zatím sedmi operacích mám jednu ruku stále zčásti ochrnutou a ještě se stále nedokážu věnovat svým milým tak, jak by potřebovali, natož vykonávat svou dosavadní profesi a hradit tak náklady spojené s provozem útulku/hospicu.


Poté, co jsem prodala veškeré své sportovní vybavení z bývalé vrcholové kariéry, jsem odkázaná na příspěvky dobrovolných dárců.

 Za každý příspěvek budu velmi vděčná. Děkuji. Martina ❤
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Labrador Malina pozdravuje :)

Radka Kozlová
500 Kč

Přeji Vám i Pejskům klidné svátky 😊

David Gregora

Část výtěžku z koncertu Rotten Fest.

Marek Frélich
5 500 Kč

Od francouzskeho buldocka Butche

Jan Kotrč
300 Kč

Diky za to, co delate:)

Aleks a Aňas

Dobrý den,sama mám doma nemocnou 11 letou fenu rhodéského ridgebacka,její léčba mě stojí každý měsíc 5000,tak snad Vám i tato malá částka pomůže.

Marie Vobrová
300 Kč

Dáreček pejskům

Šárka
300 Kč

Pro úžasná čtyřnohá stvoření.

Ing.František Houdek
5 000 Kč

Ať se Vám i pejskům daří! Váš věrný zákazník David:)

David
1 500 Kč