Pet Heroes z.s.


Zvířata

Inkontineční podložky pro zvířátka v nouzi

Inkontineční podložky jsou nezbytným pomocníkem snad každého zvířecího záchranáře. Neobejdou se bez nich zvířátka po operaci, ani štěňátka, která se teprve učí chodit ven. Naše zásoby už jsou ale téměř u konce a moc bychom proto potřebovali vaši pomoc. 🙏

vybíráme od 16.3.2022
9 213 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Už je to tu zas. Panika. Dochází nám inkontinenční podložky! 😨

No dobře, není to zas takové překvapení, protože ta spotřeba, co při péči o zvířátka máme, je prostě neskutečná. Některá jsou po operaci, další to na záchod zase ještě úplně neumí a to se bez podložek prostě člověk neobejde.

A tak vás prosíme, pomůžete nám s doplněním zásob zasláním příspěvku na nákup podložek? 🙏

Samozřejmě můžete podložky také sami přímo nakoupit a poslat. Nejlepší zkušenosti máme s podložkami MoliCare Bed Mat 5 kapek 60x90, ale nebudeme se zlobit ani za jiné. Adresa pro doručení je: Markéta Miltová, Univerzitní 684/6, 108 00 Praha 10, tel. 725 859 393, e-mail: marketa@petheroes.cz.

Případně je možné také podložky nechat poslat na Zásilkovnu: Fešanda, Nuselská 204/40, Praha, e-mail: michaela@petheroes.cz, tel: 702 149 818.

Moc děkujeme za pomoc. ❤

Příspěvky nad rámec výdajů za inkontinenční podložky budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Snad aspoň ta troška prťouskům pomůže 😊

Irena Dostálová
500 Kč