Černí koně, z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Elektro handbike - návrat svobody pohybu.

Lenka je velice aktivní člověk, ráda se věnuje psům a miluje procházky do přírody. Bohužel přichází čas, kdy se Lence ze života aktivita vytrácí a nemoc udává životu nechtěný směr. Pomozte zkvalitnit život člověku, který si to bezesporu zaslouží. Darujme Lence speciální jízdní kolo.

vybíráme od 16.3.2022

Cena elektrohandbike pro Lenku je 96.800 Kč. Handbike pro Matěje vychází na 79.956 Kč. Celkem vybíráme 176.756 Kč.

Přátelé, jste skvělí. Lence na Elektrohandbike, + něco navíc, jsme vybrali během tří dnů, a tak ještě zkusíme pomoct dvanáctiletému Matějovi, aby i on měl své speciální kolo.
182 100 Kč

přispělo

68 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Elektro handbike pro Leničku

Jsme parta kamarádek a rozhodly jsme se uspořádat sbírku na elektro handbike pro naši Leničku, parťačku z Dračích lodí. Víte, nikdo z nás si neuvědomuje, za jak samozřejmý považujeme dar pohybu a chůze. Lenka je velice aktivní člověk, bohužel v současnosti, zásluhou degenerativní nemoci, už moc kroků neujde.

Přidejte se a pomozte nám splnit Lenky sen.
Společně ji koupíme elektro handbike!



Na podzim jsme uspořádaly výlet na kolech a Lence jsme rezervovaly speciál v půjčovně Černých koní. Dokonce se k nám přidali i kluci z této organizace, kteří jsou sami handikepovaní a radili Lence, jak kolo ovládat.

Stále mám před očima okamžiky, kdy jsem viděla, jak byla Lenka zásluhou kola šťastná.

Řekla:  "To je úžasné, já jedu a taky můžu jít do lesa se svými pejsky. Teď ujdu kousek a nikdy nevím, jestli dojdu zpátky. Nohy mě přestanou poslouchat a musí pro mě přijet přítel."


V ten moment si zdravý člověk uvědomí, jak málo si vážíme svého zdraví a jak bychom měli pomáhat těm, kteří mají vinou handikapu pohybové omezení. Proto jsme se rozhodly, uskutečnit tuto sbírku. Lence jsme zatím nic neprozradily a budeme se snažit vše uchovat v tajnosti až do dne, kdy jí kolo předáme.

Každého z Vás, co přispějete, s radostí pozveme na slavnostní předání a následnou společnou jízdu na kolech po Klánovickém lese.
Prvním třem dárcům, kteří přispějí částkou 5.000 Kč a více, v případě zájmu, zajistíme elektrohandbike. Tak na "vlastní kůži" nejlépe poznáte přínost elektro handbike v pohybu lidí s tělesným postižením.



SBÍRKA POKRAČUJE !!
Handbike pro Matěje



Téměř rok Černí koně hledají sponzora, který zaplatí dvanáctiletému Matějovi handbike. Bohužel bez úspěchu. Doba Covidová, a nyní i situace na Ukrajině, se projevila hlavně v ekonomice. Je obtížné pomáhat dětem a proto to zkoušíme touto cestou. Pro Lenku jsme, vaší zásluhou, získali peníze za pár dní a třeba tento úspěšný trend bude pokračovat v Matějův prospěch.

Předem děkujeme za vaší přízeň
                 Zuzana, Markéta, Jana, Jana a Jana :-)



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držim palce Lenko 🍀 Gabina z Quido 😇

Gabriela Vlachova
500 Kč

Hodně štěstí a lidí dobré vůle.

Jana Dvořáková
300 Kč

😘🥰😊

Ondřej Vaněk

Nejkrasnejsi zivot je,kdyz je svobodny.S laskou Katerina

Katerina Fousova
1 000 Kč

Leni, ať ti to sviští :-* Káčulová s rodinou

Kateřina Hellerová
1 000 Kč

Milujeme tě Leni. A těšíme se na výlet s tebou. Verka, Kačka a Honza 💋

Věra Pokorná

Leničko, doufám, že na něm budeš lítat jako drak☺️ a už se těším, až se projedeme !
Mája

Markéta Buřilová

:-*

Luboš Rücker

Leni těším se, až společně vyrazíme na výlet💁🏻‍♀️❤️🚴‍♀️

Zuzana Radová
5 000 Kč

Milá Lenko, už se těším až se spolu projedeme.
Tomáš

Tomáš Prkno
1 000 Kč