Voříškov z.s.


Zvířata

Postavme pejska Zora opět na tlapky! 🐶

Mladý pejsek Zoro byl zachráněn před uspáním, pomůžete nám mu zajistit hezký život, jaký si každý francouzský buldoček zaslouží?

vybíráme od 21.3.2022
12 000 Kč
vybráno 30 % z 40 000 Kč

přispělo

30 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Francouzský buldoček Zoro zatím v životě mnoho štěstí neměl.
Žil se svými třemi zuboženými kamarády u pána, který jim příliš péče nevěnoval. Zora jsme do Voříškova přijali vyhublého na kost, hluchého a velmi vystrašeného. Doslova jsme ho vytáhli hrobníkovi z lopaty, po smrti majitele byl už jen na obtíž a měl být uspán. Zoro nosí hlavičku stále na stranu, občas upadne nebo naráží do věcí.


Mimo neurologické potíže ho trápí i problémy s trávením a příjmem potravy. Nedokáže v sobě běžnou stravu vůbec udržet, brzy po jídle ji vyzvrací. Momentálně je krmen dietními konzervami po maličkých dávkách několikrát denně.
Vzhledem k neurologickým obtížím jsme se Zorem absolvovali magnetickou rezonanci a odběr mozkomíšního moku. Vyšetření bohužel potvrdilo, že je vinnou dlouhodobého neléčeného zánětu, který se dostal až do vnitřního ucha, poškozen vestibulární orgán. Jiný problém nebyl nalezen a veterináři mu tak nedokáží prý nijak pomoci.

Jenže my se se Zorem jen tak nevzdáme! Pejska proto čeká dlouhá rehabilitace, manuální terapie a cvičení při kterých se budeme snažit alespoň o to, aby pejsek narovnal hlavičku a mohl normálně ťapkat.
Moc oceníme jakékoliv příspěvky a všichni věříme, že se nám Zora podaří dostat do stavu, kdy bude moci hledat milující domov 💙.

Dosavadní vyšetření a péče o Zora nás přišla na 25.700,-
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce na krásný a láskyplný život!

Dárce
300 Kč

Snad se na Zora vybere dost penízků! :-) přeju mu hodně zdraví!

Lucie Žílová
300 Kč

Diky za Vaši praci!

Lenka Chabicovska
1 000 Kč

Držím pěsti, ať je Zoro lepší a lepší.

Viki
300 Kč

Pro Zora od Rossíka

Alena//Rossík Pomijová
500 Kč