Buday z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Příměstský tábor pro děti z dětských domovů

Děti v dětských domovech často nemají tolik možností k aktivnímu trávení volného času. A tak je chceme podpořit a ukázat jim různé sportovní aktivity během našeho týdenního příměstského tábora v Benátkách nad Jizerou v termínu od 22. – 26.8.2022. Ten je určený pro všechny děti, a tak zde zároveň můžeme propojit svět široké veřejnosti a svět dětí z dětských domovů při činnosti, která je baví.

vybíráme od 14.3.2022
500 Kč
vybráno 2 % z 22 445 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Děti v dětských domovech často nemají tolik možností k aktivnímu trávení volného času.  A tak je chceme podpořit a ukázat jim různé sportovní aktivity během našeho týdenního příměstského tábora v Benátkách nad Jizerou  v termínu od 22. – 26.8.2022. Ten je určený pro všechny děti, a tak zde zároveň můžeme propojit svět široké veřejnosti a svět dětí z dětských domovů při činnosti, která je baví.
 
V roce 2021 jsme mohli příměstský tábor nabídnout 5 dětem z dětských domovů a skateboarding je tak nadchnul, že začaly navštěvovat náš pravidelný skateboardingový kroužek i během školního roku.
Pomůžete nám přispěním na naši sbírku nabídnout aktivně strávený prázdninový týden letos alespoň dalším 5 dětem? 
Areál v Benátkách nad Jizerou nám nabízí nově vybudované kvalitní stezky a skvělý skatepark, kde si děti vyzkouší i triky. K dispozici je i víceúčelové sportovní hřiště, kde budou probíhat další sportovní aktivity. V případě nepříznivého počasí máme k dispozici zázemí v Loděnici na společné aktivity, kde budeme trávit čas.

Na video z loňského roku, který probíhal na Černém Mostě se můžete podívat zde ->
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu