Kolektiv pro zvířata z.s.


Zvířata

Desítka pro VeganFest

VeganFest je devítidenní přednáškový festival, který se zaměřuje na práva zvířat a ekologii. Je volně přístupný veřejnosti, a to zcela zdarma, přestože náklady na jeho realizaci překračují sto tisíc korun. Zakládáme si na tom, aby informace ze všech přednášek byly dostupné pro kohokoliv na internetu, kde většinu přednášek nahráváme na náš VeganFestový YouTube kanál. Ten má již přes čtvrt milionu zhlédnutí, 3000 odběratelů a přes 100 hodnotných přednášek. Celková návštěvnost VeganFestu se během celého festivalu pohybuje kolem 2000 návštěvníků a každý rok se zvyšuje.

vybíráme od 9.3.2022
8 433 Kč
vybráno 84 % z 10 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
  • Festival je pro veřejnost zcela zdarma. Trvá devět dní a nabízí přes 30 přednášek a workshopů pro vegany i nevegany. 
  • Dostupnost a svoboda informací jsou pro nás primární. Proto většinu přednášek nahráváme na náš VeganFestový YouTube kanál. Má již přes čtvrt milionu zhlédnutí, obsahuje přes 100 přednášek a odebírá ho přes 3000 uživatelů. 
  • VeganFest navštíví kolem 2000 lidí. 
  • Náklady na tento ročník se pohybují kolem 120 000 korun. Platíme z nich pronájem prostorů, cestovné vystupujícím nebo propagaci festivalu. Kdyby drtivá většina odvedené práce nebyla na festivalu dobrovolná, náklady by byly mnohem vyšší.
  • VeganFest každý rok ovlivní spoustu lidí, kteří se po festivalu stanou vegany, vegetariány nebo alespoň omezí svoji spotřebu živočišných produktů.
  • Podle vzorku více než 400 dotazníků víme, že poslední ročník bylo na VeganFestu kolem    30 % návštěvníků, co se stravují konvenčně. Tento rok jich chceme alespoň dvakrát tolik.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za workshopy, a především že jste ukecali paní Petru Drábkovou aby s námi dělala gyoza knedlíčky

Teri Hornych

Jste uzasni, drzim vam palce!

Pavla Drábková
100 Kč

Oujé, popiči fesťáčik, bráško

Jakub Caha
750 Kč