Terapeutická linka Sluchátko, z.ú.


Děti, mládež, rodina Senioři

Terapeutická linka Sluchátko – bezplatná psychoterapie pro Vás i Vaše blízké

Pomozte nám měnit životy tím, že podpoříte Terapeutickou linku Sluchátko! Všimli jste si rostoucí potřeby péče o duševní zdraví a také máte pocit, že psychoterapie je dnes téměř nedosažitelná? Můžeme to společně změnit. Sluchátko poskytuje, bez nutnosti čekat dlouhé týdny či měsíce, pomocnou ruku všem, kdo psychoterapii potřebují a jsou ochotni na sobě začít pracovat. Díky nám mají krizové linky jistotu, že klienti, kteří potřebují další podporu, jsou v dobrých rukou. Připojte se k naší misi zajišťovat dostupnou péči o duševní zdraví pro ty, kteří ji uvítají. Umožněme jim po zavolání na číslo 212 812 540 měnit své životy k lepšímu.

Terapeutická linka Sluchátko – bezplatná psychoterapie pro každého, kdo ji potřebuje

Staňte se tím, kdo společně s námi pomůže zajistit dostupnou psychoterapeutickou pomoc, třeba i pro Vás a Vaše blízké. Váš dar nám umožní navýšit kapacitu linky a zajistit další profesionální psychoterapeuty, bez kterých by to nešlo. Přidáte se?
35 086 Kč

přispělo

20 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Terapeutická linka Sluchátko je unikátní projekt, který zajišťuje lidem starším 16 let psychoterapeutickou pomoc bez úhrady, celorepublikově, distančně. Zakládáme si mimo jiné na profesionalitě psychoterapeutů, anonymitě, dostupnosti a kontinuálnosti služby. 

Počet klientů Sluchátka každoročně roste. Za rok 2023 evidujeme 5483 příchozích hovorů. Poskytli jsme 2094 psychoterapií. Celková délka hovorů dosáhla 1019 hodin. Nárůst oproti minulému roku je více jak třetinový a rosteme dál. Pomáháme seniorům se samotou, podporujeme sendvičovou generaci v její náročné situaci, dodáváme neformálním pečujícím sílu, jsme oporou lidem v paliativní a hospicové péči, pomáháme zaměstnancům zvládat stres v práci a najít work-life balance. Témat je nespočet a žádné z nich pro nás není tabu. Svou činností navazujeme na krizové linky. Myslíme si, že každý má právo na dostupnou psychoterapii. Díky Sluchátku a Vaší podpoře se dostane pomoci i těm, pro které by jinak služba psychoterapie zůstala nedostupná.


 Náš závazek

Garantujeme, že Vaše příspěvky použijeme na zajištění dostatečné kapacity profesionálních terapeutů, jejich supervize, vzdělávání a jejich koordinaci, aby byli na lince připraveni Vám pozorně naslouchat. Část příspěvků využijeme na činnost projektového týmu, který se stará o to, aby Sluchátko fungovalo.

Děkujeme

Vaše důvěra je naším největším hnacím motorem. I díky Vám můžeme pokračovat v naší práci a rozšiřovat okruh těch, kterým pomáháme. Přidejte se k nám a pomáhejme společně zlepšovat životy našim klientům. 

Více informací o Sluchátku najdete na www.linkasluchatko.cz. Nejnovější události můžete sledovat na našem Facebooku či Instagramu - @linkasluchatko.

Při zpracování osobních údajů postupujeme podle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a podle Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecného nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupilo v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR.








Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

#desatekproukrajinu přeposlaný příspěvek od Monči J.

Andrea Leová
150 Kč

Držte se, zdravá hlava je důležitá

Vasily Mikhaylov
2 000 Kč