Maltézská pomoc, o. p. s.


Děti, mládež, rodina Pomoc Ukrajině

Pomoc uprchlíkům z Ukrajiny skrze Maltézskou pomoc

V Maltézské pomoci nám nejsou lhostejné osudy osob, které utíkají z Ukrajiny kvůli probíhající válce zapříčiněnou ruskou agresí. Poskytneme naše sociální pracovníky a dobrovolníky pro snazší začlenění prchajících Ukrajinců do České republiky. Finanční prostředky budou využity na financování přímé pomoci uprchlíkům a organizační zajištění jejich přijetí a doprovázení v ČR.

vybíráme od 1.3.2022

Přispějte na pomoc ukrajinským uprchlíkům

Vaše finanční dary půjdou na organizaci koordinované pomoci skrze naše dobrovolníky a sociální pracovníky.
256 454 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Maltézská pomoc odsuzuje ruský útok na Ukrajinu a nabídne své služby lidem, kteří prchají před hrůzami války. Našim cílem je na území České republiky pomoci Ukrajincům při jejich příchodu ze země zmítané válkou. Naši sociální pracovníci budou poskytovat psychologické krizové intervence, naši dobrovolníci nabídnou svůj čas s pomocí zabezpečení primárních potřeb, s distribucí materiální pomoci, pomoc při ubytování, nabídnutí tolik potřebného vlídného lidského kontaktu. Veškerá pomoc jak od sociálních pracovníků či od dobrovolníků si klade za cíl usnadnit integraci příchozích osob a nabídnutí uklidnění a pomocnou ruku v náročné situaci, ve které se prchající lidé z Ukrajiny ocitli.

Veškeré prostředky využijeme na náklady spojené s pomocí ukrajinským uprchlíkům. Naši pomoc nabídneme a poskytneme ve všech centrech Maltézské pomoci. V pobočkách, kde nabízíme sociální služby, bude poskytnuta i výraznější pomoc při začlenění osob do naši společnosti, umožnění se postavit rychle na vlastní nohy a snáze se zorientovat v naší zemi.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jenom 6 lidí? Tak jdu do toho podruhé. MMJ daroval jsem i u jiných organizací.

Tomáš Durník
300 Kč

Stojím za lidmi z Ukrajiny. Moc mě jejich osud bolí.

Tomáš Durník
300 Kč

Dobrý den,
Přispívám i přes jiné organizace
Například Slovensku FKI
Nebo CitizenGo

Martin Bernáth
150 Kč

Teď je to vše (v korunách), co mám
Zítra přidám víc

Marton Bernáth
2 Kč